Nerdesiniz
Joker Emekli Yönetici Kayahan14' Alıntı: Cidden yazık oldu içimde bir pişmanlık duygusu oluştu Genişletmek için tıkla ... bende uzun süredir var o duygu - - - Eklendi - - - neyse ben kaçayım iyi geceler aras abi mert kayahan Allaha emanet olun
Kayahan14' Alıntı: Cidden yazık oldu içimde bir pişmanlık duygusu oluştu Genişletmek için tıkla ... bende uzun süredir var o duygu - - - Eklendi - - - neyse ben kaçayım iyi geceler aras abi mert kayahan Allaha emanet olun
x-scarface Üye Hadi herkese hayırlı geceler gençler görüşmek üzere - - - Eklendi - - - Eyvallah burağım sende
hikmet366 Üye Kayahan14' Alıntı: Muhabbet başlığını açıyorum herkese hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... hoş geldin kardesım muhabetı ben aç tım bıle
Kayahan14' Alıntı: Muhabbet başlığını açıyorum herkese hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... hoş geldin kardesım muhabetı ben aç tım bıle
Kayahan14 Üye Faciaa01' Alıntı: Maalesef geç kaldın Kayahan Hayırlı geceler.. Genişletmek için tıkla ... Sanada hayırlı geceler yusuf
Faciaa01' Alıntı: Maalesef geç kaldın Kayahan Hayırlı geceler.. Genişletmek için tıkla ... Sanada hayırlı geceler yusuf
Kayahan14 Üye hikmet366' Alıntı: hoş geldin kardesım muhabetı ben aç tım bıle Genişletmek için tıkla ... sen 23:59 da açtın
hikmet366' Alıntı: hoş geldin kardesım muhabetı ben aç tım bıle Genişletmek için tıkla ... sen 23:59 da açtın
hikmet366 Üye Kabız Civciv' Alıntı: İyi geceler Unutmayin sirinleri yalnizca iyi cocuklar gorebilir Genişletmek için tıkla ... hoş geldin abı nasılsın . - - - Eklendi - - - Kayahan14' Alıntı: sen 23:59 da açtın Genişletmek için tıkla ... eh saniyeye bak birde
Kabız Civciv' Alıntı: İyi geceler Unutmayin sirinleri yalnizca iyi cocuklar gorebilir Genişletmek için tıkla ... hoş geldin abı nasılsın . - - - Eklendi - - - Kayahan14' Alıntı: sen 23:59 da açtın Genişletmek için tıkla ... eh saniyeye bak birde