Legendary.
Üye
Işte geldimgidiyorum. Hayırlı geceler ismail, facia, metin, mert, gökçen abi başka kim var görmedim kusura bakmasın
benden bu gecelik bu kadar
İyi geceler.Işte geldimgidiyorum. Hayırlı geceler ismail, facia, metin, mert, gökçen abi başka kim var görmedim kusura bakmasın
İyi geceler.Işte geldimgidiyorum. Hayırlı geceler ismail, facia, metin, mert, gökçen abi başka kim var görmedim kusura bakmasın

Teşekkürler işte ban konum
http://www.maxicep.com/gereksiz-mes...stayim-bakkala-gitcem-787689.html#post6003035
Sıkarfeys varmıs bi de![]()

hos geldin.

Yorum yapmışım da yine gereksiz bir konun sanmıştım İsmail bey.

beyler30dk ara veriyom filim izliyecem
)Gençler mobil olduğum için kimi zaman bana atfen yazılan mesajları atlayabiliyorum, bu acziyetim için kusura bakmayın lütfen. Bu konuda hoşgörünüzü umuyorum.![]()

Gençler mobil olduğum için kimi zaman bana atfen yazılan mesajları atlayabiliyorum, bu acziyetim için kusura bakmayın lütfen. Bu konuda hoşgörünüzü umuyorum.![]()

Hoşbulduk Hikmet
Nasılsın![]()
Gençler mobil olduğum için kimi zaman bana atfen yazılan mesajları atlayabiliyorum, bu acziyetim için kusura bakmayın lütfen. Bu konuda hoşgörünüzü umuyorum.![]()

Olsun anlamaman daha iyi olmuş
Bu sayede özlememişinizdir beni
- - - Eklendi - - -
İyi seyirler)
Gözlerim seni aradı.. Gençler mobil olduğum için kimi zaman bana atfen yazılan mesajları atlayabiliyorum, bu acziyetim için kusura bakmayın lütfen. Bu konuda hoşgörünüzü umuyorum.![]()

iyim tanimiyorum seni ama forum alanların da cok seviliyorsun onu anladım.

Özlemez olur muyum loGözlerim seni aradı..
- - - Eklendi - - -
![]()

Tanışırız
Gereksizlere geliyosun mutlaka denk geliriz
Teşekkür ederim yorumun için![]()
Tanışırız
Gereksizlere geliyosun mutlaka denk geliriz
Teşekkür ederim yorumun için
- - - Eklendi - - -
Bende sizi özledim![]()
mutlaka
ön tanışma yapalım