Hoşgeldin abi :) isim neydi unuttum da :ah Gokçen Mert :)
OttomaN TigeR Üye .TremmerT.' Alıntı: Hoşgeldin abi isim neydi unuttum da Genişletmek için tıkla ... Gokçen Mert
BYFECI Üye x-scarface' Alıntı: Yeni test modumuz nerde Genişletmek için tıkla ... Gelir şimdi Burak hikmet366' Alıntı: joker mı adı neydi ya Genişletmek için tıkla ... Burak
x-scarface' Alıntı: Yeni test modumuz nerde Genişletmek için tıkla ... Gelir şimdi Burak hikmet366' Alıntı: joker mı adı neydi ya Genişletmek için tıkla ... Burak
OttomaN TigeR Üye Faciaa01' Alıntı: Aleykûm Selam hayırlı geceler hoşgeldin Gökçen abim. - - - Eklendi - - - Gökçen abi Genişletmek için tıkla ... sağol Yusuf hoş buldum nasılsın
Faciaa01' Alıntı: Aleykûm Selam hayırlı geceler hoşgeldin Gökçen abim. - - - Eklendi - - - Gökçen abi Genişletmek için tıkla ... sağol Yusuf hoş buldum nasılsın
x-scarface Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Hoş buldum kardeşim nasılsın Genişletmek için tıkla ... Hamd olsun abim şükür iyiyim sıkıntı yok sen gibi değerleri abilerimi görünce daha iyi oluyorum. Seni sormalı abim keyfin sağlığın nasıl?
OttomaN TigeR' Alıntı: Hoş buldum kardeşim nasılsın Genişletmek için tıkla ... Hamd olsun abim şükür iyiyim sıkıntı yok sen gibi değerleri abilerimi görünce daha iyi oluyorum. Seni sormalı abim keyfin sağlığın nasıl?
hikmet366 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Hoş buldum bugün kalablığız Genişletmek için tıkla ... evet öyle aras abi bize sabaha kadar eşlık etcekmis
OttomaN TigeR' Alıntı: Hoş buldum bugün kalablığız Genişletmek için tıkla ... evet öyle aras abi bize sabaha kadar eşlık etcekmis
OttomaN TigeR Üye x-scarface' Alıntı: Hamd olsun abim şükür iyiyim sıkıntı yok sen gibi değerleri abilerimi görünce daha iyi oluyorum. Seni sormalı abim keyfin sağlığın nasıl? Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun kardeşim, bilmukabil. Ben iyiyim çok şükür bir yaramazlık yok.
x-scarface' Alıntı: Hamd olsun abim şükür iyiyim sıkıntı yok sen gibi değerleri abilerimi görünce daha iyi oluyorum. Seni sormalı abim keyfin sağlığın nasıl? Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun kardeşim, bilmukabil. Ben iyiyim çok şükür bir yaramazlık yok.
BYFECI Üye OttomaN TigeR' Alıntı: sağol Yusuf hoş buldum nasılsın Genişletmek için tıkla ... Şükürler olsun iyiyim abim sen nasılsın neler yapıyorsun?
OttomaN TigeR' Alıntı: sağol Yusuf hoş buldum nasılsın Genişletmek için tıkla ... Şükürler olsun iyiyim abim sen nasılsın neler yapıyorsun?
OttomaN TigeR Üye hikmet366' Alıntı: evet öyle aras abi bize sabaha kadar eşlık etcekmis Genişletmek için tıkla ... İyi olur
hikmet366' Alıntı: evet öyle aras abi bize sabaha kadar eşlık etcekmis Genişletmek için tıkla ... İyi olur
x-scarface Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Allah razı olsun kardeşim, bilmukabil. Ben iyiyim çok şükür bir yaramazlık yok. Genişletmek için tıkla ... İyi o zaman abim sevindim baştacısın.
OttomaN TigeR' Alıntı: Allah razı olsun kardeşim, bilmukabil. Ben iyiyim çok şükür bir yaramazlık yok. Genişletmek için tıkla ... İyi o zaman abim sevindim baştacısın.
OttomaN TigeR Üye .TremmerT.' Alıntı: Gökçen abi oyun-sohbet bölümünde resmini koydurmuştum hatırladın mı Genişletmek için tıkla ... hatırladım duruyor mu hala
.TremmerT.' Alıntı: Gökçen abi oyun-sohbet bölümünde resmini koydurmuştum hatırladın mı Genişletmek için tıkla ... hatırladım duruyor mu hala
OttomaN TigeR Üye Faciaa01' Alıntı: Şükürler olsun iyiyim abim sen nasılsın neler yapıyorsun? Genişletmek için tıkla ... Aynı kardeşim çok şükür.
Faciaa01' Alıntı: Şükürler olsun iyiyim abim sen nasılsın neler yapıyorsun? Genişletmek için tıkla ... Aynı kardeşim çok şükür.
OttomaN TigeR Üye x-scarface' Alıntı: İyi o zaman abim sevindim baştacısın. Genişletmek için tıkla ... eyvallah Aras adın gibi akıyorsun maşallah
x-scarface' Alıntı: İyi o zaman abim sevindim baştacısın. Genişletmek için tıkla ... eyvallah Aras adın gibi akıyorsun maşallah