:zzz: Hayırdır?
hikmet366 Üye x-scarface' Alıntı: Hamd olsun güzel kardeşim bende dün bölgesel sorun vardı internet gitti onla uğraşıyordum geldi şükür yahu Genişletmek için tıkla ... he bendede sorun var nette baglanmam icım kabloyu çıkarıp takmam gerek
x-scarface' Alıntı: Hamd olsun güzel kardeşim bende dün bölgesel sorun vardı internet gitti onla uğraşıyordum geldi şükür yahu Genişletmek için tıkla ... he bendede sorun var nette baglanmam icım kabloyu çıkarıp takmam gerek
BYFECI Üye x-scarface' Alıntı: Hamd olsun güzel kardeşim bende dün bölgesel sorun vardı internet gitti onla uğraşıyordum geldi şükür yahu Genişletmek için tıkla ... En kötü şeydir net kesilmesi iyi dayanmışsın abi.
x-scarface' Alıntı: Hamd olsun güzel kardeşim bende dün bölgesel sorun vardı internet gitti onla uğraşıyordum geldi şükür yahu Genişletmek için tıkla ... En kötü şeydir net kesilmesi iyi dayanmışsın abi.
x-scarface Üye Faciaa01' Alıntı: En kötü şeydir net kesilmesi iyi dayanmışsın abi. Genişletmek için tıkla ... Hiç deme yusufum müşteri hizmetlerini aramaktan gına geldi az daha artık adamlar buyrun aras bey diye açacaklardı telefonu
Faciaa01' Alıntı: En kötü şeydir net kesilmesi iyi dayanmışsın abi. Genişletmek için tıkla ... Hiç deme yusufum müşteri hizmetlerini aramaktan gına geldi az daha artık adamlar buyrun aras bey diye açacaklardı telefonu
BYFECI Üye hikmet366' Alıntı: yok ya apar abı . - - - Eklendi - - - yok ya apar abı . Genişletmek için tıkla ... apar abı bknz: Aras abi
hikmet366' Alıntı: yok ya apar abı . - - - Eklendi - - - yok ya apar abı . Genişletmek için tıkla ... apar abı bknz: Aras abi
hikmet366 Üye Faciaa01' Alıntı: apar abı bknz: Aras abi Genişletmek için tıkla ... biliyom t9 yanlis yazdı düzelttim
Faciaa01' Alıntı: apar abı bknz: Aras abi Genişletmek için tıkla ... biliyom t9 yanlis yazdı düzelttim
x-scarface Üye OttomaN TigeR' Alıntı: selam Genişletmek için tıkla ... Hosgeldin kral abim nasılsın iyimisin?
Legendary. Üye OttomaN TigeR' Alıntı: selam Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin abi isim neydi unuttum da
BYFECI Üye OttomaN TigeR' Alıntı: selam Genişletmek için tıkla ... Aleykûm Selam hayırlı geceler hoşgeldin Gökçen abim. - - - Eklendi - - - .TremmerT.' Alıntı: Hoşgeldin abi isim neydi unuttum da Genişletmek için tıkla ... Gökçen abi
OttomaN TigeR' Alıntı: selam Genişletmek için tıkla ... Aleykûm Selam hayırlı geceler hoşgeldin Gökçen abim. - - - Eklendi - - - .TremmerT.' Alıntı: Hoşgeldin abi isim neydi unuttum da Genişletmek için tıkla ... Gökçen abi
hikmet366 Üye .TremmerT.' Alıntı: Hoşgeldin abi isim neydi unuttum da Genişletmek için tıkla ... gökçen abı
OttomaN TigeR Üye x-scarface' Alıntı: Hosgeldin kral abim nasılsın iyimisin? Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum kardeşim nasılsın
x-scarface' Alıntı: Hosgeldin kral abim nasılsın iyimisin? Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum kardeşim nasılsın
hikmet366 Üye x-scarface' Alıntı: Yeni test modumuz nerde Genişletmek için tıkla ... joker mı adı neydi ya
OttomaN TigeR Üye hikmet366' Alıntı: hos geldin. Genişletmek için tıkla ... Hoş buldum bugün kalablığız