Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Joker

Joker

Emekli Yönetici

Ya ben su anda yataktayim ve muzik dinliyorum muzik yuzunden uyuyakaliyorum :D aslinda sert metal parcalar dinlesem uyumam ama gece gece hic cekilmez zaten tum gun calis calis beynim paylayacak artik yani uyuyakalabilirim veya veda edebilirim :)

Simdilik iyiyim ama daha buradayim :D
Bende sorun var la o zaman :D hem çok yorgunum hemde bırakamıyorum burayı :D sabaha kadar burdayım :ehe

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Xd xd

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Bende sorun var la o zaman :D hem çok yorgunum hemde bırakamıyorum burayı :D sabaha kadar burdayım :ehe

Ya ben aralikta ocakta cok daha fenaydim 3e kadar uyumazdim sonra o donemlerde buraya giremedigim icin uyurdum girebilsem sabahlardim :)

Simdi ise hemen uykum geliyor :(

• Beğen
Tepkiler: Joker
hikmet366

hikmet366

Üye
Joker

Joker

Emekli Yönetici

Ya ben aralikta ocakta cok daha fenaydim 3e kadar uyumazdim sonra o donemlerde buraya giremedigim icin uyurdum girebilsem sabahlardim :)

Simdi ise hemen uykum geliyor :(
Keşke daha önce burda olaydım la :( daha önce tanışsaydım keşke sizlerle :( biraz geç oldu ama bundan sonra buradayım :) tatilde burda olacakmısın :)

hikmet366

hikmet366

Üye

Keşke daha önce burda olaydım la :( daha önce tanışsaydım keşke sizlerle :( biraz geç oldu ama bundan sonra buradayım :) tatilde burda olacakmısın :)

aynen

- - - Eklendi - - -

biri bana toplam mesaj sayımı yazabilirmi mobilimde

• Beğen
Tepkiler: Joker
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
|-)

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye