Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

-Fight-

-Fight-

Üye
Arkadaşlar iyi geceler 6 da kalkıp araba sürecem uykusuz kalmayayım fazla geceniz hayrolsun iyi geceler

• Beğen
Tepkiler: Joker
x-scarface

x-scarface

Üye
ismail güzel kardeşim spor yap diyeceğim çok klişe olacak biliyorum ama başka çare :bilmm

• Beğen
Joker

Joker

Emekli Yönetici
abi bizde çözemedik valla :ehe 8 ay boyunca süründüm tabiri caizse en az 100 iğne yedim defalarca antibiyotik ve hap kullandım ama yok geçiremedim en sonunda insafa geldi sanırım geçti ama hala o halsizlik var vücudumdaki ağrılarda arada çoğalıyor.Ama şimdilik bir sıkıntım yok Allah'a şükür :)

- - - Eklendi - - -

Dengeli beslenmek ve abimizin dediği gibi bol bol c almak önemli :)

- - - Eklendi - - -

Derin konulara girmeyelim ama çoğu Türk'ün isteği de budur zaten :)

- - - Eklendi - - -

Ders çalışamıyorum ve çok şişkoyum :(

kaç kilosunki :allalla:

ismail

ismail

Üye

abi bizde çözemedik valla :ehe 8 ay boyunca süründüm tabiri caizse en az 100 iğne yedim defalarca antibiyotik ve hap kullandım ama yok geçiremedim en sonunda insafa geldi sanırım geçti ama hala o halsizlik var vücudumdaki ağrılarda arada çoğalıyor.Ama şimdilik bir sıkıntım yok Allah'a şükür :)

- - - Eklendi - - -

kaç kilosunki :allalla:

94 kiloyum :kıskıs:
75-78 arasıda boyum var :)

• Beğen
-Fight-

-Fight-

Üye
Hepinize teşekkürler arkadaşlar :)

• Beğen
x-scarface

x-scarface

Üye

Şükür kardeşim dilerim tekrar olmazsın sıkıntı çekme inşallah.

• Beğen
Joker

Joker

Emekli Yönetici

94 kiloyum :kıskıs:
75-78 arasıda boyum var :)
Ohoo sorun yaptığın kiloya bak :D merak etme kardeşim verilebilir bir kilodasın şuan yani bizim burda bir çocuk vardı tam 130 kilo çocuk azmetti gitti doktora falan şuan 80 kiloymuş :D yani kasıcak bişey yok eğer kilondan memnunsanda onunla yaşamaya alışıcaksın :)

x-scarface

x-scarface

Üye
sıkıntı yok ismail sen şişko değil balık etlisin kardeşim :ok2: kızlar sever sen gibileri :ehe

• Beğen
ismail

ismail

Üye

Ohoo sorun yaptığın kiloya bak :D merak etme kardeşim verilebilir bir kilodasın şuan yani bizim burda bir çocuk vardı tam 130 kilo çocuk azmetti gitti doktora falan şuan 80 kiloymuş :D yani kasıcak bişey yok eğer kilondan memnunsanda onunla yaşamaya alışıcaksın :)

Annem ve babam takıyo :)

• Beğen
x-scarface

x-scarface

Üye
Kardeşler ben müsadenizi istiyorum sohbet için sağolun hayırlı geceler görüşmek üzere :bye2:

• Beğen
Joker

Joker

Emekli Yönetici
Bende kiloluyum fakat takmıyorum pek :D
iyi geceler aras abi :bye:

ismail

ismail

Üye
  • Beğen