:züü: onun icin dua edecegim :(
OttomaN TigeR Üye MrExpert' Alıntı: Yorumla.net ot gibi hiç bir şey yok Genişletmek için tıkla ... Kurulmasındaki amaç neymiş baktın mı
MrExpert' Alıntı: Yorumla.net ot gibi hiç bir şey yok Genişletmek için tıkla ... Kurulmasındaki amaç neymiş baktın mı
CABBAR Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Tedaviye devam ediyor. - - - Eklendi - - - amin kanser kardeşim. Genişletmek için tıkla ... Abi tanımaz ama eğer tekrar görürürsen Allah şifa versin dediğimi iletir misin? Allah kimseye üstesinden gelemeyeceği yük vermesin
OttomaN TigeR' Alıntı: Tedaviye devam ediyor. - - - Eklendi - - - amin kanser kardeşim. Genişletmek için tıkla ... Abi tanımaz ama eğer tekrar görürürsen Allah şifa versin dediğimi iletir misin? Allah kimseye üstesinden gelemeyeceği yük vermesin
_YldZEneS_ Üye hikmet366' Alıntı: konuştukça konusasim geldi Genişletmek için tıkla ... aynen benim de geldi de uykusuzluk bas ağrısı yapıyor
hikmet366' Alıntı: konuştukça konusasim geldi Genişletmek için tıkla ... aynen benim de geldi de uykusuzluk bas ağrısı yapıyor
OttomaN TigeR Üye Kabız Civciv' Alıntı: onun icin dua edecegim Genişletmek için tıkla ... İyi olur zira ziyadesi ile ihtiyacı var. - - - Eklendi - - - rabbace' Alıntı: Abi tanımaz ama eğer tekrar görürürsen Allah şifa versin dediğimi iletir misin? Allah kimseye üstesinden gelemeyeceği yük vermesin Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah. Elbette
Kabız Civciv' Alıntı: onun icin dua edecegim Genişletmek için tıkla ... İyi olur zira ziyadesi ile ihtiyacı var. - - - Eklendi - - - rabbace' Alıntı: Abi tanımaz ama eğer tekrar görürürsen Allah şifa versin dediğimi iletir misin? Allah kimseye üstesinden gelemeyeceği yük vermesin Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah. Elbette
Oğuzhan Üye rabbace' Alıntı: Abi tanımaz ama eğer tekrar görürürsen Allah şifa versin dediğimi iletir misin? Allah kimseye üstesinden gelemeyeceği yük vermesin Genişletmek için tıkla ... Aynen abi benimkini de ilet beni de tanimaz forumda gormustur ama hic sohbetimiz olmadi
rabbace' Alıntı: Abi tanımaz ama eğer tekrar görürürsen Allah şifa versin dediğimi iletir misin? Allah kimseye üstesinden gelemeyeceği yük vermesin Genişletmek için tıkla ... Aynen abi benimkini de ilet beni de tanimaz forumda gormustur ama hic sohbetimiz olmadi
hikmet366 Üye yldzenes' Alıntı: aynen benim de geldi de uykusuzluk bas ağrısı yapıyor Genişletmek için tıkla ... haha
yldzenes' Alıntı: aynen benim de geldi de uykusuzluk bas ağrısı yapıyor Genişletmek için tıkla ... haha
OttomaN TigeR Üye Söylerim kardeşlerim elbette siz yeter ki duanızı eksik etmeyin. - - - Eklendi - - - Söylerim kardeşlerim elbette siz yeter ki duanızı eksik etmeyin.
Söylerim kardeşlerim elbette siz yeter ki duanızı eksik etmeyin. - - - Eklendi - - - Söylerim kardeşlerim elbette siz yeter ki duanızı eksik etmeyin.
OttomaN TigeR Üye Bana müsaade gençler. - - - Eklendi - - - rabbace' Alıntı: Gökçen abi, Oğuzhan ve diğer gençler bana müsaade sizlere iyi geceler. Genişletmek için tıkla ...
Bana müsaade gençler. - - - Eklendi - - - rabbace' Alıntı: Gökçen abi, Oğuzhan ve diğer gençler bana müsaade sizlere iyi geceler. Genişletmek için tıkla ...
hikmet366 Üye rabbace' Alıntı: Gökçen abi, Oğuzhan ve diğer gençler bana müsaade sizlere iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... sana da iyi aksamlar ve iyi uykular
rabbace' Alıntı: Gökçen abi, Oğuzhan ve diğer gençler bana müsaade sizlere iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... sana da iyi aksamlar ve iyi uykular
Oğuzhan Üye kimse kalmadi bende yatayim iyi geceler abilerim kardeslerim Unutmayin sirinleri yalnizca iyi cocuklar gorebilir (selamlar Tahir Babaaa)
kimse kalmadi bende yatayim iyi geceler abilerim kardeslerim Unutmayin sirinleri yalnizca iyi cocuklar gorebilir (selamlar Tahir Babaaa)
ismail Üye ahmeeeet abi gökçen abinin sana selamı vardı Sen görürsün bu mesajı bende kalması selam Bu akşam denk gelemedik - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: Söylerim kardeşlerim elbette siz yeter ki duanızı eksik etmeyin. - - - Eklendi - - - Söylerim kardeşlerim elbette siz yeter ki duanızı eksik etmeyin. Genişletmek için tıkla ... Hatırlıyorum o abiyi anofer.ck diğe değiştirmişti them.ck gibi bişeydi önceki nicki
ahmeeeet abi gökçen abinin sana selamı vardı Sen görürsün bu mesajı bende kalması selam Bu akşam denk gelemedik - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: Söylerim kardeşlerim elbette siz yeter ki duanızı eksik etmeyin. - - - Eklendi - - - Söylerim kardeşlerim elbette siz yeter ki duanızı eksik etmeyin. Genişletmek için tıkla ... Hatırlıyorum o abiyi anofer.ck diğe değiştirmişti them.ck gibi bişeydi önceki nicki