Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Hoşbuldum :) Senin ismini bilmiyorum ben mobilim kusura bakma ismini bağışla

- - - Eklendi - - -

:biggrin: nickini gören modluk
Aylar sonra ilk defa giriyorum çok uzak kaldım buralardan özlemişim buraları :) nasıl gidiyor Aykut iyisin inşallah

CABBAR

CABBAR

Üye

Aylar sonra ilk defa giriyorum çok uzak kaldım buralardan özlemişim buraları :) nasıl gidiyor Aykut iyisin inşallah

Allaha şükür be Taner ne olsun aynı tas aynı hamam :) de bakalım sen Nasılsın :) geçenlerde seni sormuştum uzun zamandır girmiyor demişlerdi

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
hayırlı akşamlar

- - - Eklendi - - -

hayırlı akşamlar

• Beğen
Tepkiler: Joker
hikmet366

hikmet366

Üye

Bir amerikan firmasında Servis mühendisiyim :pro:

İnanim Mi

- - - Eklendi - - -

hayırlı akşamlar

- - - Eklendi - - -

hayırlı akşamlar

hoş geldin

- - - Eklendi - - -

hayırlı akşamlar

- - - Eklendi - - -

hayırlı akşamlar

hoş geldin

- - - Eklendi - - -

hayırlı akşamlar

- - - Eklendi - - -

hayırlı akşamlar

hoş geldin

codblackops2

codblackops2

Üye
inanim mi derken hikmet? :hmmm[/FONT

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Oo Taner abi nasilsin :D su anda seni gordugume ne kadar sevindim bilemezsen :D gecen senden bahsediyorduk neden girmedigini falan sormustum :)

hikmet366

hikmet366

Üye
Köy Suyuda Bir Farklı Oluyor Ya Tatlı Ellenmemiş İlaçsız Kireçsiz

codblackops2

codblackops2

Üye
:P:

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Allaha şükür be Taner ne olsun aynı tas aynı hamam :) de bakalım sen Nasılsın :) geçenlerde seni sormuştum uzun zamandır girmiyor demişlerdi
İyiyim bende çok şükür çoğu şeye vakit bulamaz oldum ne zamandır vizelerde başladı bi de dedim yarın sınav yok hazır gireyim bi bakayım ne var ne yok buralarda dedim :)

CABBAR

CABBAR

Üye
Şişenin içinde su dolu iken ateşe atarsanız yanmazmış :hmmm bugün öğrendim doğru mu ki

- - - Eklendi - - -

İyiyim bende çok şükür çoğu şeye vakit bulamaz oldum ne zamandır vizelerde başladı bi de dedim yarın sınav yok hazır gireyim bi bakayım ne var ne yok buralarda dedim :)

Bitiyor demi bu dönem uzama falan yoktur inşallah

codblackops2

codblackops2

Üye

gözüm bir yerden ısırıyor seni .. :D gececilerde takılirdin.hoşgeldin :)

Üst Alt