Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Joker

Joker

Emekli Yönetici

Bir arkadasim katildi ona 4e 6ya basiyordum ama hicbir sey olmuyordu demisti :) sabahin sitesinde form dolduruyodun seni ariyorlardi :hmmm
annem beni telefon faturası yüksek gelir diye korkutmuştu o yüzden aramaya korkuyodum :D ama mutlaka izlerdim :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

annem beni telefon faturası yüksek gelir diye korkutmuştu o yüzden aramaya korkuyodum :D ama mutlaka izlerdim :D

:D telefon faturasi deyince aklima geldi kuzenimle su i ile baslayan sehir programlarina katilmak icin dedemin telefondan az aramamistik :D asil o degil de merak edip sicak sohbet hattini aramistik mesgul caliyordu :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: Joker
Joker

Joker

Emekli Yönetici

:D telefon faturasi deyince aklima geldi kuzenimle su i ile baslayan sehir programlarina katilmak icin dedemin telefondan az aramamistik :D asil o degil de merak edip sicak sohbet hattini aramistik mesgul caliyordu :kıskıs:
küçükken bende aramıştım tam 50 kontör gitmişti :D ne kadar korkmuştum varya :ehe

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

girmeye çalışıyorum ben de :P

Bugun corap giymedim mesela okula giderken gerci giydigim aakkabi zaten musait degildi kro gibi olurdum :D yazlik ayakkabiydi yani kisa kollu giydim falan off tam cosma havasi :D

KayraBey

KayraBey

Üye
Sıcak sohbet hattı demek :ehe

• Beğen
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Ahmet abi nerede ya kayboldu :hmmm

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye

Bugun corap giymedim mesela okula giderken gerci giydigim aakkabi zaten musait degildi kro gibi olurdum :D yazlik ayakkabiydi yani kisa kollu giydim falan off tam cosma havasi :D

ben pantalon bile giydim :/ hatta hırka

KayraBey

KayraBey

Üye
Çocuk mocuk.Hep böyle olmuyor mu zaten :aha:

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Sıvama mod 2 :ehe

Yahu o kadınlar televizyona çıktı.Şu 0 900'lü hatlarda konuşurken bayıltan kadınlar :d: Yahu hepsi babannem yaşında ellerinde örgü, tel şiş falan bir yandan telefonla görüşüyorlar.Ses var ama icraat yok :kop2:

• Beğen

Üst Alt