Estağfurullah :utan
Joker Emekli Yönetici x-scarface' Alıntı: h.bulduk güzel kardeşim yine yalnız mı kaldınız Genişletmek için tıkla ... aynen abi 2 gecedir tek yusufla ben varım arada Gökçen abiyle Tahir abide uğruyo
x-scarface' Alıntı: h.bulduk güzel kardeşim yine yalnız mı kaldınız Genişletmek için tıkla ... aynen abi 2 gecedir tek yusufla ben varım arada Gökçen abiyle Tahir abide uğruyo
BYFECI Üye x-scarface' Alıntı: h.bulduk güzel kardeşim yine yalnız mı kaldınız Genişletmek için tıkla ... Hep ikimiz kalıyoruz zaten, bu konuyu üstüme devırmi ettirsen ne yapsam - - - Eklendi - - - Joker6126' Alıntı: aynen abi 2 gecedir tek yusufla ben varım arada Gökçen abiyle Tahir abide uğruyo Genişletmek için tıkla ... Bugün onlarda yok
x-scarface' Alıntı: h.bulduk güzel kardeşim yine yalnız mı kaldınız Genişletmek için tıkla ... Hep ikimiz kalıyoruz zaten, bu konuyu üstüme devırmi ettirsen ne yapsam - - - Eklendi - - - Joker6126' Alıntı: aynen abi 2 gecedir tek yusufla ben varım arada Gökçen abiyle Tahir abide uğruyo Genişletmek için tıkla ... Bugün onlarda yok
Joker Emekli Yönetici Faciaa01' Alıntı: Hep ikimiz kalıyoruz zaten, bu konuyu üstüme devırmi ettirsen ne yapsam - - - Eklendi - - - Bugün onlarda yok Genişletmek için tıkla ... gelirler gelirler merak etme
Faciaa01' Alıntı: Hep ikimiz kalıyoruz zaten, bu konuyu üstüme devırmi ettirsen ne yapsam - - - Eklendi - - - Bugün onlarda yok Genişletmek için tıkla ... gelirler gelirler merak etme
BYFECI Üye Mobilator' Alıntı: İyi geceler arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... sanada iyi geceler hoşgeldin
x-scarface Üye Mobilator' Alıntı: İyi geceler arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... eyvallah sizede h.geldiniz efenim
Mobilator' Alıntı: İyi geceler arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... eyvallah sizede h.geldiniz efenim
Joker Emekli Yönetici Mobilator' Alıntı: İyi geceler arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin şey adını ve yaşını bilmiyorum söylersen iyi olur abim olabilirsin ayıp etmeyelim - - - Eklendi - - - Faciaa01' Alıntı: bu arada nextman abimizi unutma Genişletmek için tıkla ... Sait abiyi unuturmuyuz hiç
Mobilator' Alıntı: İyi geceler arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin şey adını ve yaşını bilmiyorum söylersen iyi olur abim olabilirsin ayıp etmeyelim - - - Eklendi - - - Faciaa01' Alıntı: bu arada nextman abimizi unutma Genişletmek için tıkla ... Sait abiyi unuturmuyuz hiç
BYFECI Üye Joker6126' Alıntı: Hoşgeldin şey adını ve yaşını bilmiyorum söylersen iyi olur abim olabilirsin ayıp etmeyelim - - - Eklendi - - - Sait abiyi unuturmuyuz hiç Genişletmek için tıkla ... Aynen
Joker6126' Alıntı: Hoşgeldin şey adını ve yaşını bilmiyorum söylersen iyi olur abim olabilirsin ayıp etmeyelim - - - Eklendi - - - Sait abiyi unuturmuyuz hiç Genişletmek için tıkla ... Aynen
BYFECI Üye x-scarface' Alıntı: Burada takılıp rütbede beni geçmeyin vururum sizi Genişletmek için tıkla ... Yok abi olur mu hiç öyle şey ne haddimize - - - Eklendi - - - Yarbaylığa aZcık kaldı ama
x-scarface' Alıntı: Burada takılıp rütbede beni geçmeyin vururum sizi Genişletmek için tıkla ... Yok abi olur mu hiç öyle şey ne haddimize - - - Eklendi - - - Yarbaylığa aZcık kaldı ama
Joker Emekli Yönetici x-scarface' Alıntı: Burada takılıp rütbede beni geçmeyin vururum sizi Genişletmek için tıkla ... Moderatör olsam bile sen hep benim abimsin
x-scarface' Alıntı: Burada takılıp rütbede beni geçmeyin vururum sizi Genişletmek için tıkla ... Moderatör olsam bile sen hep benim abimsin
Joker Emekli Yönetici Faciaa01' Alıntı: Yok abi olur mu hiç öyle şey ne haddimize - - - Eklendi - - - Yarbaylığa aZcık kaldı ama Genişletmek için tıkla ... Benim daha çok var
Faciaa01' Alıntı: Yok abi olur mu hiç öyle şey ne haddimize - - - Eklendi - - - Yarbaylığa aZcık kaldı ama Genişletmek için tıkla ... Benim daha çok var
BYFECI Üye Joker6126' Alıntı: Benim daha çok var Genişletmek için tıkla ... 165 mesajcık kaldı - - - Eklendi - - - Burak ve Aras abi benim çıkmam lazım size hayırlı geceler iyi sohbetler
Joker6126' Alıntı: Benim daha çok var Genişletmek için tıkla ... 165 mesajcık kaldı - - - Eklendi - - - Burak ve Aras abi benim çıkmam lazım size hayırlı geceler iyi sohbetler
Joker Emekli Yönetici Faciaa01' Alıntı: 165 mesajcık kaldı Genişletmek için tıkla ... mesaj kasma haa - - - Eklendi - - - Faciaa01' Alıntı: 165 mesajcık kaldı - - - Eklendi - - - Burak ve Aras abi benim çıkmam lazım size hayırlı geceler iyi sohbetler Genişletmek için tıkla ...
Faciaa01' Alıntı: 165 mesajcık kaldı Genişletmek için tıkla ... mesaj kasma haa - - - Eklendi - - - Faciaa01' Alıntı: 165 mesajcık kaldı - - - Eklendi - - - Burak ve Aras abi benim çıkmam lazım size hayırlı geceler iyi sohbetler Genişletmek için tıkla ...