Merak etme ben onuda yaptım ama laftan anlamayanı napıcaksın işteBurda olsa bir şey olmaz da burda değil gelsin bizde söyleyelim![]()

Çok saçma bir olay yaneymiş benim 5000 mesajım varmış. hadi yaa
karakter mesaj sayısıyla ölçülmüyor malesef
![]()
Burdanda eksik kalsın abiGelsin deme şimdi gelir haa![]()
zaten her yerde 
Ben hep yapıyorum link vereyim isterseniz
Merak etme ben onuda yaptım ama laftan anlamayanı napıcaksın işte![]()

Bende şakasına dedim abi tanımıyomuyum sanki seniayıp ettin şaka yaptım burakcığım bizde adam satma olmaz kardeşim![]()

kimmiş o yav
Aynen abi alakasi bile yok ne insanlar var az mesajla cok iyi isler yapmis olan mesela biri vardi forumda adini soylemeyeyim de bir suru mesaji vardi eskiden sevilen biriydi maxicepte fakat son donemlerine baktim sacma sapan mesajlar kucumsemeler falan banlandi da zaten

Aynen ego tavan oluyor.Gerçekten çok üzülüyorum böyle durumlara rütbe forumlarda güzel bişeydir fakat küçümseme gerçekten kişiliksiz insanların işidir
Aynen abi alakasi bile yok ne insanlar var az mesajla cok iyi isler yapmis olan mesela biri vardi forumda adini soylemeyeyim de bir suru mesaji vardi eskiden sevilen biriydi maxicepte fakat son donemlerine baktim sacma sapan mesajlar kucumsemeler falan banlandi da zaten
kimmiş o yav![]()
Ben tahmin ediyorum nickinin baş harfi r mi ?Bosver abi ustunden cok zaman gecti
yoksa şu pıçaa olan mıBosver abi ustunden cok zaman gecti

Ben tahmin ediyorum nickinin baş harfi r mi ?

yoksa şu pıçaa olan mı![]()
yoksa ondan baska picagi olan da mi var 
aynen pıçaa olan
Hayir degil de kimmis o bas harfi r olan merak ettim![]()