Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Bu aralar çok nadir görüyorum seni fazla paylaşımda yapmadın kötü bişey yoktur inşallah :)

Yok ya iyiyim ama fazla giremedim malesef aslinda mobil olarak buradayim ama paylasim icin pc lazim pcye ayiracak vakit bulamadim ama bu haftasonu... :eller:

• Beğen
Tepkiler: Joker

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
  • Beğen
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Bizim hoca sopayla dövüyordu :ehe erol abi sana diyo bu arada arkada kalmış mesaj :D

Bizimki kufur edecek tutuor kendini canimsin diyor :D bayan bir hoca biktik hepimiz ondan :zzz: bu arada sagol gormemistim Erol abinin yazdigini :)

• Beğen
Joker

Joker

Emekli Yönetici

Bizimki kufur edecek tutuor kendini canimsin diyor :D bayan bir hoca biktik hepimiz ondan :zzz: bu arada sagol gormemistim Erol abinin yazdigini :)

Okuldan bahsedince özledim bak şimdi bizim sınıfı :D bizimde vardı böyle bi hoca imza toplayıp kovdurtmuştuk :ehe bu arada rica ederim :tebessüm:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Valla biz o kadar sey yapmiyoz artik seneye zaren lise bitiyor o yuzden hocalarla kavga etmemeye de calisiyorum ne soylerse ne yaparsa yapsin he deyip geciyorum iste :D

• Beğen
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Erol abi nasil duzenleyeyim imzayi? Alttaki yaziyi mi sileyim?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Bahadir abi banlanmis :o neden banlanmis?

• Beğen
Joker

Joker

Emekli Yönetici
Valla biz o kadar sey yapmiyoz artik seneye zaren lise bitiyor o yuzden hocalarla kavga etmemeye de calisiyorum ne soylerse ne yaparsa yapsin he deyip geciyorum iste :D
Ben öyle yapamadım işte :D kadın bana bir sürü hakaret etti ben hiç bişey demedim sonra gidip şikayet ettim benim sınıfım değiştirildi.Hocalar bir olmuşlar beni şikayet etmişler :D asla güvenmiycen bi hocaya asla :D hesapta hepsinin favori öğrencisiydim ki derslerimde iyiydi :D hainler sattı beni :D

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Heee alttaki yazıyı yana al

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
O ingilizceci bana hakaret etti cok agir konusacaktim ama tuttum kendimi... Sikayet etsem hicbir sey olmayacagini biliyordum ugrasmadim kadini takmiyorum artik pek

• Beğen
Joker

Joker

Emekli Yönetici
O ingilizceci bana hakaret etti cok agir konusacaktim ama tuttum kendimi... Sikayet etsem hicbir sey olmayacagini biliyordum ugrasmadim kadini takmiyorum artik pek
benimkide ingilizceciydi notum 5 ti ama şikayet ettim diye 2 ye düşürmüş :D okulu bunlar gibi kötü anılarla hatırlamak istemiyorum zaten unutmuştum senle konuşunca aklıma geldi :D

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Ne şikayeti yahu siz neyden bahsediyorsunuz :hmmm varmı böyle bişey :D siz çok şanslısınız benim zamanımda ağzımıza ederlerdi tek kelime laf söyleyemezdik.

• Beğen

Üst Alt