Joker
Emekli Yönetici
İyi yapmışsın abi nasılsın
H.bulduk güzel kardeşim çıkmadan bi uğrayayım dedim![]()

İyi yapmışsın abi nasılsın
H.bulduk güzel kardeşim çıkmadan bi uğrayayım dedim![]()

iyi olmaya çalışıyorum ışte..
bende senin adına seviniyorum sonunda emeğinin karşılığını aldın![]()

Yuvarlanıp gidiyoruz işte
çok iyiyim siz nasılsınız
iş hayatı maxicep derken bayağı yoğunum bu aralar 
Mod olmuşsun kardeşim sevindim hayırlı olsun![]()
acayip bi duyguas aras abi hoşgeldin![]()
Neyse ben kaçar dostlar Allah rahatlık versin hepinize iyi geceler.Rica ederim bu mertebeyi hakkettiğin kesin
çok sağolun evet bende yeni öğrendimacayip bi duygu
gerçekten çok emek veriyosun bu siteye 
çok sağolun evet bende yeni öğrendimacayip bi duygu

İyi geceler abi
Hoş gördük yusufum sağolasınNeyse ben kaçar dostlar Allah rahatlık versin hepinize iyi geceler.

İyi geceler abi![]()

Rica ederim bu mertebeyi hakkettiğin kesingerçekten çok emek veriyosun bu siteye
![]()

Hoş gördük yusufum sağolasınNeyse ben kaçar dostlar Allah rahatlık versin hepinize iyi geceler.
Hayırlı olsun kardeşim ben onu çoktandır yapıyorum sorumluluğu çok ve ağır umarım altından kalkarsın sende![]()

evet ilk başlarda insan mod olmak için bir çok şey paylaşır aman işte mod olayım falan ama ben inanınki mod olmak için bu kadar emek vermedim zaten öyle bi amacım olsa idi 2bin konudan sonra mod olmasaydım bırakırdım benim amacım insanlara ve tüm maxiceplilere faydalı yararlı bilgili şeyler paylaşarak onları mutlu etmekti![]()

iyi geceler abi görüşmek üzere..

Kesinlikle hakediyosun bu rütbeyi gerek konuların olsun gerek mesajların olsun hiçbiri boş değil hepsi gerekli ve bilgilendirici konular tüm maxicep adına ben teşekkür ederim umarım aktifliğin ve paylaşımların devam eder.Allah yüzünü kara çıkarmasın
evet ilk başlarda insan mod olmak için bir çok şey paylaşır aman işte mod olayım falan ama ben inanınki mod olmak için bu kadar emek vermedim zaten öyle bi amacım olsa idi 2bin konudan sonra mod olmasaydım bırakırdım benim amacım insanlara ve tüm maxiceplilere faydalı yararlı bilgili şeyler paylaşarak onları mutlu etmekti![]()

konularına hayranım![]()

Sanada kardeşim iyi gecelerKaçma sırası bendeherkese iyi geceler
![]()

Kesinlikle hakediyosun bu rütbeyi gerek konuların olsun gerek mesajların olsun hiçbiri boş değil hepsi gerekli ve bilgilendirici konular tüm maxicep adına ben teşekkür ederim umarım aktifliğin ve paylaşımların devam eder.Allah yüzünü kara çıkarmasın![]()