|-)
yunus4554 Üye slm byler aranizda hakiki bir futbolcu olmak isteyen vami puf noktasini yillardir arastiriyorum :-D
Joker Emekli Yönetici yunus4554' Alıntı: slm byler aranizda hakiki bir futbolcu olmak isteyen vami puf noktasini yillardir arastiriyorum :-D Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam yok abi futbolculuk eksik kalsın
yunus4554' Alıntı: slm byler aranizda hakiki bir futbolcu olmak isteyen vami puf noktasini yillardir arastiriyorum :-D Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam yok abi futbolculuk eksik kalsın
yunus4554 Üye Joker6126' Alıntı: Aleyküm selam yok abi futbolculuk eksik kalsın Genişletmek için tıkla ... sen blirsin hocam
Joker6126' Alıntı: Aleyküm selam yok abi futbolculuk eksik kalsın Genişletmek için tıkla ... sen blirsin hocam
haydaravısyon Üye Faciaa01' Alıntı: Herkese hayırlı geceler arkadaşlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... hoş geldin iyim siz nasılsınız
Faciaa01' Alıntı: Herkese hayırlı geceler arkadaşlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... hoş geldin iyim siz nasılsınız
BYFECI Üye haydaravısyon' Alıntı: hoş geldin iyim siz nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Bende iyiyim Allah'a şükür. Ee kimse yok mu bi bizmiyiz. - - - Eklendi - - - Kabız Civciv' Alıntı: İyi geceler Genişletmek için tıkla ... Sanada iyi geceler Hoşgeldin.
haydaravısyon' Alıntı: hoş geldin iyim siz nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Bende iyiyim Allah'a şükür. Ee kimse yok mu bi bizmiyiz. - - - Eklendi - - - Kabız Civciv' Alıntı: İyi geceler Genişletmek için tıkla ... Sanada iyi geceler Hoşgeldin.