Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

ismail

ismail

Üye
yani nick

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Neyse gerçekler su üstüne çıksın...

Adım Ahmet. ilk oğlumun adı Metin Kayra... 2nci oğlumun adı Tahir Hakan... (Ben varya onların ta....ını yerim be :kop2:)

Uzun süre Kayrabey nicki ile takıldım.Sonra Tahir oldu işte.Adımı bilen biliyor.Bilmeyenler Tahir diye bilsin istedim.Abı bu kabız rahat durmadı çıkardı herşeyi ortaya :ehe
aman abi yavaş gel severken koparacan çocuğun bir yerlerini :ehe

• Beğen
Tepkiler: Joker
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

Adım Ahmet. ilk oğlumun adı Metin Kayra... 2nci oğlumun adı Tahir Hakan... (Ben varya onların ta....ını yerim be :kop2:)

Uzun süre Kayrabey nicki ile takıldım.Sonra Tahir oldu işte.Adımı bilen biliyor.Bilmeyenler Tahir diye bilsin istedim.Abı bu kabız rahat durmadı çıkardı herşeyi ortaya :ehe
aman abi yavaş gel severken koparacan çocuğun bir yerlerini :ehe

ismail

ismail

Üye
bende nerden tanıyo beni hiç görmedim daha önce diyodum :D
Kayrabey :)
Kaptan :D

• Beğen
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

:aha:

Tahir de guzel :tebessüm: simdiki cocuklara hep melissa, oytuncan falan o tarz isimler konuluyor sen ogluna Tahir gibi eski ve guzel bir isim koymussun bu da onu diger cocuklarin arasinda farkli yapacak etrafi melissalarla ozgurlerle doluyken o kendi farkini hissettirecek :)

• Beğen
Tepkiler: Joker ve Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Aranızda evli olan yok demi :ehe

Evlein hemen çocuk yapın müthiş bir duygu :D (öyle değil doğduktan sonra :aha:)

Ekli dosyalar

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
kayrabey değilmiydi Ahmet bey ? :D

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye

:aha:

Tahir de guzel :tebessüm: simdiki cocuklara hep melissa, oytuncan falan o tarz isimler konuluyor sen ogluna Tahir gibi eski ve guzel bir isim koymussun bu da onu diger cocuklarin arasinda farkli yapacak etrafi melissalarla ozgurlerle doluyken o kendi farkini hissettirecek :)

Paygambet Efendimiz'in isimlerinden birisidir Tahir.Koyduktan sonra öğrendim ama olsun :)

1. Temiz, pak
2. Her türlü günah ve ayıptan arı olduğundan Rasulullah (s.a.s)'a bu isim verilmiştir.

• Beğen
ismail

ismail

Üye

:kop2: benim küçük kardeşim var 6 yaşında :)
Onla idare etsem şimdilik? :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Tamam Tahir abi anladik biz seni :d: evlilik iyi olsa da kotu yanlari da var olabilir yani kotu demeyelim de mesela kafana estigi zaman disari cikip arkadaslarinla dagitamiyorsundur ama belli bir duzen geliyor insanin hayatina neyse simdilik oyle bir planimiz yok :ehe resit olunca bakarissss :P:

• Beğen
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Cocuklarim da masallah abi tam orasini burasini sikmalik opmelik ohh :ehe

• Beğen

Üst Alt