sus pus oturuyonuz :ehe: ben gelince mi sustunuz yoksa :zzz: olurmu Hasan abi
ahmetkartal Üye L-LumieRe' Alıntı: sus pus oturuyonuz : ben gelince mi sustunuz yoksa Genişletmek için tıkla ... olurmu Hasan abi
L-LumieRe' Alıntı: sus pus oturuyonuz : ben gelince mi sustunuz yoksa Genişletmek için tıkla ... olurmu Hasan abi
L-LumieRe Üye .TremmerT.' Alıntı: Yohh ya Cidden seni bekliyordum Genişletmek için tıkla ... napacaksın beni
L-LumieRe Üye mk1326' Alıntı: S.a. Yine ben Genişletmek için tıkla ... A.s hoşgeldn ahmetkartal' Alıntı: olurmu Hasan abi Genişletmek için tıkla ... bana abi denilmesi biraz garibime gidiyor niyeyse yaş kaç senin
mk1326' Alıntı: S.a. Yine ben Genişletmek için tıkla ... A.s hoşgeldn ahmetkartal' Alıntı: olurmu Hasan abi Genişletmek için tıkla ... bana abi denilmesi biraz garibime gidiyor niyeyse yaş kaç senin
ahmetkartal Üye L-LumieRe' Alıntı: A.s hoşgeldn bana abi denilmesi biraz garibime gidiyor niyeyse yaş kaç senin Genişletmek için tıkla ... senin 20 miydi sanırım
L-LumieRe' Alıntı: A.s hoşgeldn bana abi denilmesi biraz garibime gidiyor niyeyse yaş kaç senin Genişletmek için tıkla ... senin 20 miydi sanırım
L-LumieRe Üye ahmetkartal' Alıntı: senin 20 miydi sanırım Genişletmek için tıkla ... ben 20 deyimde sen kaçsın
ahmetkartal Üye .TremmerT.' Alıntı: 2 yaş var aramızda Nasıl hitap ediyim ? Genişletmek için tıkla ... benden az
ahmetkartal Üye mk1326' Alıntı: Beyler adam 30 yaşından küçükse abi demeyin adamın yoruma gidiyor Genişletmek için tıkla ... 30 yaşından büyükse amca derim
mk1326' Alıntı: Beyler adam 30 yaşından küçükse abi demeyin adamın yoruma gidiyor Genişletmek için tıkla ... 30 yaşından büyükse amca derim
L-LumieRe Üye Tahir' Alıntı: Ben gideyim bari.Morukmuşum ben haberim yok Genişletmek için tıkla ... nere ya daha içecektik ahmetkartal' Alıntı: 30 yaşından büyükse amca derim Genişletmek için tıkla ...
Tahir' Alıntı: Ben gideyim bari.Morukmuşum ben haberim yok Genişletmek için tıkla ... nere ya daha içecektik ahmetkartal' Alıntı: 30 yaşından büyükse amca derim Genişletmek için tıkla ...
ahmetkartal Üye Tahir' Alıntı: Ben gideyim bari.Morukmuşum ben haberim yok Genişletmek için tıkla ... senin ruhun genç abi
Tahir' Alıntı: Ben gideyim bari.Morukmuşum ben haberim yok Genişletmek için tıkla ... senin ruhun genç abi