Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gereksiz bilgiyi niye öğreniyim diyorsun unutuluyor ders
L-LumieRe
Üye
köprüyü geçene kadar ayıya dayı deme hesabı dıyecegım ama ünide daha beter ıvırzıvır bilgi var..
sayısalcı kafası doğulmuyor olunuyor öyle diyeyim. zamanında iyi kafa yormak lazımdı iyi etmişim
Legendary.
Üye
Aynen.Misal ben Bilişim Teknolojileri/Teknik servis okuyorum.Kimya-fizik-biyoloji benim ne işime yarıyacak Geometriyi napcam ben Ekran kartını açı vererek mi takıcam Hadi matematikten toplama-çıkarma-çarpma-bölme-rasyonel sayılar-üslü sayılar-köklü sayılar bunları bilsek yetiyor bilgisayar dersleri için. Limiti,integrali,türevi ne yapıcam ben,Gerçekten gereksiz bilgi
- - - Eklendi - - -
Sayısal için temel lazım.. O temel bende olmadığ için
Aynen.Misal ben Bilişim Teknolojileri/Teknik servis okuyorum.Kimya-fizik-biyoloji benim ne işime yarıyacak Geometriyi napcam ben Ekran kartını açı vererek mi takıcam Hadi matematikten toplama-çıkarma-çarpma-bölme-rasyonel sayılar-üslü sayılar-köklü sayılar bunları bilsek yetiyor bilgisayar dersleri için. Limiti,integrali,türevi ne yapıcam ben,Gerçekten gereksiz bilgi
Konu siyasete kaymasın istiyorum ama eğitim sistemi gerçekten
L-LumieRe
Üye
liseyi en iyi şekilde geçiren adam gereksiz derste uyuyup uykusunu alan öğrencidir.
boş yere kafası şişmez dersin adını bilmeye gerek yok bi şekilde iyi puan alınır o dersten
siyaseti hiç sevmem zaten ama laf sokmayınca olmuyor
mk1326
Üye
Aynen ya ben anadolu lisesini kazandım 5 sene önce bazı şartlardan dolayı gidemedim. Açık liseye yazildim 2 sene sonra şu an gitmedigim için pisman değilim o zamanlar da o kadar üzülmüştüm :rolleyes: