Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
yavaş konuşun mobiliz şurda :ehe

mk1326

mk1326

Üye
Ya orası doğru da öğretilenler o kadar saçma ki kullanmadığımiz için unutuyoruz 1 seneyi bulmuyor.
Gereksiz bilgi...

Legendary.

Legendary.

Üye
:oha:

:ah :ah :ah :D ah ah sayısal kafası olcaktı bende :D

mk1326

mk1326

Üye
Bende sayısalcıyım la :rolleyes:

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
Ya orası doğru da öğretilenler o kadar saçma ki kullanmadığımiz için unutuyoruz 1 seneyi bulmuyor.
Gereksiz bilgi...

gereksiz bilgiyi niye öğreniyim diyorsun unutuluyor ders :D

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
köprüyü geçene kadar ayıya dayı deme hesabı dıyecegım ama ünide daha beter ıvırzıvır bilgi var..
sayısalcı kafası doğulmuyor olunuyor öyle diyeyim. zamanında iyi kafa yormak lazımdı iyi etmişim

Legendary.

Legendary.

Üye
Aynen.Misal ben Bilişim Teknolojileri/Teknik servis okuyorum.Kimya-fizik-biyoloji benim ne işime yarıyacak :angry: Geometriyi napcam ben :allalla: Ekran kartını açı vererek mi takıcam :d: Hadi matematikten toplama-çıkarma-çarpma-bölme-rasyonel sayılar-üslü sayılar-köklü sayılar bunları bilsek yetiyor bilgisayar dersleri için. Limiti,integrali,türevi ne yapıcam ben,Gerçekten gereksiz bilgi :grrr:

- - - Eklendi - - -

Sayısal için temel lazım.. O temel bende olmadığ için :kotu:

mk1326

mk1326

Üye
Öğrenmeden unutulmaz ki ? Anlamadim...

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
Aynen.Misal ben Bilişim Teknolojileri/Teknik servis okuyorum.Kimya-fizik-biyoloji benim ne işime yarıyacak :angry: Geometriyi napcam ben :allalla: Ekran kartını açı vererek mi takıcam :d: Hadi matematikten toplama-çıkarma-çarpma-bölme-rasyonel sayılar-üslü sayılar-köklü sayılar bunları bilsek yetiyor bilgisayar dersleri için. Limiti,integrali,türevi ne yapıcam ben,Gerçekten gereksiz bilgi :grrr:

senmi değiştircen bu yasayı mert ne yapçan banada şaçma geliyor

mk1326

mk1326

Üye
Dersin adını falan unutuyorsan yuh artık.:D

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
eğitim sitemimiz işte ne yaparsın... gelişmekte olan ülkeyiz ya hani :ah

mk1326

mk1326

Üye
Sorma öyle bi geliştik ki alt geçitlerimizi su basiyor.

Legendary.

Legendary.

Üye
Konu siyasete kaymasın istiyorum :D ama eğitim sistemi gerçekten :kotu:

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
liseyi en iyi şekilde geçiren adam gereksiz derste uyuyup uykusunu alan öğrencidir.
boş yere kafası şişmez :ehe dersin adını bilmeye gerek yok bi şekilde iyi puan alınır o dersten :eller:

mk1326

mk1326

Üye
Aynen ya ben anadolu lisesini kazandım 5 sene önce bazı şartlardan dolayı gidemedim. Açık liseye yazildim 2 sene sonra şu an gitmedigim için pisman değilim o zamanlar da o kadar üzülmüştüm :rolleyes:

Üst Alt