Nextman
Emekli Yönetici
selamünaleyküm![]()
A.s. ortak hoşgeldin

selamünaleyküm![]()

yok size öyle geliyordur![]()
online sayılarına bir bakmanızı öneririm konularda aktifliği üst seviyede yakında dahada güzel olcak
Ama arkadasin kastettigi galiba konu disi gereksizler falan
yazin civil civildi oralar 
Yaa abi pürüzler çok yaa...yok size öyle geliyordur![]()
online sayılarına bir bakmanızı öneririm konularda aktifliği üst seviyede yakında dahada güzel olcak
Aleyküm selamCanlandı biraz
Yazın merak ediyorum burayı.Özelliklede ramazan ayında![]()

Yaa abi pürüzler çok yaa...
Yaz gelsede görsek![]()
İnsallah abiAma arkadasin kastettigi galiba konu disi gereksizler falan
yazin civil civildi oralar
![]()

yanlış oldugunu biliorum...
şimdi diceksin yanlış oldugunu biliosan ndn yapıorsun..
bilmiorum ndn yaptıgımı seviorum ama şu karmakarışık duygular warya adamı ipe götürüo..

Ben üyelerin davetle alınması gerektiğini düşünüyorum. Daha temiz bir forum elde edilir böylece... Bence online rekoru, üye trafiği, istatistikler, çetele cart curt önemsiz... Seviye önemli olan... Mesela bi' Ekşi Sözlük'le bi' İTÜ Sözlük'ün seviyeleri bir değil... İTÜ'de seviye daha yüksek ne bileyim daha temiz ... Nedeni ne peki üyeleri davetle alıyor aslında en güzeli...
İnşallah arkadaşlar burda hepimiz birşeyler paylaşıyoruz.Elimizden geliğince![]()
Katiliyorum sana Yunus su anda bu forum o kadar gereksiz insanlarla dolu ki... Cok iyiler de var ama bazilari iyi olan uyeleri artik cileden cikartiyor ama itudeki sistem ne kadar saglikli isler burada onu bilmiyorum belki buna benzer baska bir yontem...
Ben üyelerin davetle alınması gerektiğini düşünüyorum. Daha temiz bir forum elde edilir böylece... Bence online rekoru, üye trafiği, istatistikler, çetele cart curt önemsiz... Seviye önemli olan... Mesela bi' Ekşi Sözlük'le bi' İTÜ Sözlük'ün seviyeleri bir değil... İTÜ'de seviye daha yüksek ne bileyim daha temiz ... Nedeni ne peki üyeleri davetle alıyor aslında en güzeli...
İyi gecelerBen kaçıyorum Allaha emanet,iyi geceler![]()

Ben kaçıyorum Allaha emanet,iyi geceler![]()

Canım kardeşim,imkanın var ise iranlı yönetmen majid majidi'nin baran isimli filmini izle.Aşk ve aşkın kutsiyetini şiirsel sinema diliyle çok güzel aktarıyor.Pişman olmazsın.![]()