aleyküm selam
Legendary. Üye TheFenomen' Alıntı: Kız meselesi varsa ben gelmeden gideyim Genişletmek için tıkla ... Yok usta sen kal, ben gideyim canım çok sıkkın,çok kötüyüm. Hayırlı geceler arkadaşlar..
TheFenomen' Alıntı: Kız meselesi varsa ben gelmeden gideyim Genişletmek için tıkla ... Yok usta sen kal, ben gideyim canım çok sıkkın,çok kötüyüm. Hayırlı geceler arkadaşlar..
OPC Üye TheFenomen' Alıntı: Kız meselesi varsa ben gelmeden gideyim Genişletmek için tıkla ... Tamam başka şeylerden konuşuruz üstad
TheFenomen' Alıntı: Kız meselesi varsa ben gelmeden gideyim Genişletmek için tıkla ... Tamam başka şeylerden konuşuruz üstad
codblackops2 Üye .TremmerT.' Alıntı: Yok usta sen kal, ben gideyim canım çok sıkkın,çok kötüyüm. Hayırlı geceler arkadaşlar.. Genişletmek için tıkla ... Bozma moralini be aga , bende sustum , kızlardan bisi anlamam zaten , iyi geceler
.TremmerT.' Alıntı: Yok usta sen kal, ben gideyim canım çok sıkkın,çok kötüyüm. Hayırlı geceler arkadaşlar.. Genişletmek için tıkla ... Bozma moralini be aga , bende sustum , kızlardan bisi anlamam zaten , iyi geceler
Enes Üye .TremmerT.' Alıntı: Yok usta sen kal, ben gideyim canım çok sıkkın,çok kötüyüm. Hayırlı geceler arkadaşlar.. Genişletmek için tıkla ... derdim senle değil ben de gidiyorum zaten İyi geceler sanada. İsmail görüşürüz kardeşim
.TremmerT.' Alıntı: Yok usta sen kal, ben gideyim canım çok sıkkın,çok kötüyüm. Hayırlı geceler arkadaşlar.. Genişletmek için tıkla ... derdim senle değil ben de gidiyorum zaten İyi geceler sanada. İsmail görüşürüz kardeşim
codblackops2 Üye OPC' Alıntı: Tamam başka şeylerden konuşuruz üstad Genişletmek için tıkla ... Araba gibi
OPC Üye .TremmerT.' Alıntı: Yok usta sen kal, ben gideyim canım çok sıkkın,çok kötüyüm. Hayırlı geceler arkadaşlar.. Genişletmek için tıkla ... Vay be bende ayrıldığım günler hatırladım da harbiden zordu başka konulardan konuşalım herkesin yarası var belli - - - Eklendi - - - TheFenomen' Alıntı: derdim senle değil ben de gidiyorum zaten İyi geceler sanada. İsmail görüşürüz kardeşim Genişletmek için tıkla ... Görüşürüz üstad sıkma canını hayırlısı olur inşallah
.TremmerT.' Alıntı: Yok usta sen kal, ben gideyim canım çok sıkkın,çok kötüyüm. Hayırlı geceler arkadaşlar.. Genişletmek için tıkla ... Vay be bende ayrıldığım günler hatırladım da harbiden zordu başka konulardan konuşalım herkesin yarası var belli - - - Eklendi - - - TheFenomen' Alıntı: derdim senle değil ben de gidiyorum zaten İyi geceler sanada. İsmail görüşürüz kardeşim Genişletmek için tıkla ... Görüşürüz üstad sıkma canını hayırlısı olur inşallah
Legendary. Üye OPC' Alıntı: Vay be bende ayrıldığım günler hatırladım da harbiden zordu başka konulardan konuşalım herkesin yarası var belli - - - Eklendi - - - Görüşürüz üstad sıkma canını hayırlısı olur inşallah Genişletmek için tıkla ... O olabilir bak
OPC' Alıntı: Vay be bende ayrıldığım günler hatırladım da harbiden zordu başka konulardan konuşalım herkesin yarası var belli - - - Eklendi - - - Görüşürüz üstad sıkma canını hayırlısı olur inşallah Genişletmek için tıkla ... O olabilir bak
OPC Üye .TremmerT.' Alıntı: O olabilir bak Genişletmek için tıkla ... Başka konulardan konuşabiliriz ya dert ettiğiniz şeye bak - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: Araba gibi Genişletmek için tıkla ... Yok yok burayı yine 3 şerit kapatmayalım toplumsal konular falan olabilir
.TremmerT.' Alıntı: O olabilir bak Genişletmek için tıkla ... Başka konulardan konuşabiliriz ya dert ettiğiniz şeye bak - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: Araba gibi Genişletmek için tıkla ... Yok yok burayı yine 3 şerit kapatmayalım toplumsal konular falan olabilir
OPC Üye .TremmerT.' Alıntı: Meselaaa Genişletmek için tıkla ... Dün yurt falan konuştuk güzeldi anıları anlattık
.TremmerT.' Alıntı: Meselaaa Genişletmek için tıkla ... Dün yurt falan konuştuk güzeldi anıları anlattık
OPC Üye .TremmerT.' Alıntı: Ben çıkıyım en iyisi,Kendinize iyi bakın arkadaşlar,görüşürüz. Allah Rahatlık Versin Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Yok mu kalan kimse - - - Eklendi - - - Bende çıkıyorum
.TremmerT.' Alıntı: Ben çıkıyım en iyisi,Kendinize iyi bakın arkadaşlar,görüşürüz. Allah Rahatlık Versin Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Yok mu kalan kimse - - - Eklendi - - - Bende çıkıyorum
Mazlum Somer Üye [video=youtube;Pd0pI_7Kjg8]http://www.youtube.com/watch?v=Pd0pI_7Kjg8[/video] Hayirli Geceler ..