Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

MrTech

MrTech

Üye

Hey yarabbim :) tamam yaşar sen bildiğin gibi devam et bu kafayla. Bilmeden insanlarin arkasindan konusarak onlarin gunahini aliyorsun zaten bundan buyuk ceza yok senin icin. :good:

diyorum ki olayı anlat kim ak kim kara ona göre ayağımızı,laflarımizı denk alalım :)

Enes

Enes

Üye

Oh ehliyeti olan test ediyor :D bende yolda gördüm bi tane nasıldı anlat bakalım üstad :)
plastik kaltesi rezalet. bagaj hangar gibi :D araba 140 dan sonra artık gaz verme ben hem ses alırım hem de bakarsın yoldan çıkarım falan demeye başlıyor, açıkcası o kasada bi arabaya aşırı yumuşak süspansiyon koyulmuş virajlarda sıkınıtılı he şu da var fiesta bile 170 le giderken onun 140 ından daha çok güven veriyo sen sor ben anlatayım :D

codblackops2

codblackops2

Üye
:hmmm

MrTech

MrTech

Üye
oguzhan hoşgeldin :)

Metin MF

Metin MF

Üye
Muyabbet'e gelin

OPC

OPC

Üye

plastik kaltesi rezalet. bagaj hangar gibi :D araba 140 dan sonra artık gaz verme ben hem ses alırım hem de bakarsın yoldan çıkarım falan demeye başlıyor, açıkcası o kasada bi arabaya aşırı yumuşak süspansiyon koyulmuş virajlarda sıkınıtılı he şu da var fiesta bile 170 le giderken onun 140 ından daha çok güven veriyo sen sor ben anlatayım :D

Üstad Fransız konforuna düşkün bu yüzden yol tutuşunda ödün veriyor hep

Ayrıca dizeldi dimi

Topal Pire

Topal Pire

Üye

- - - Eklendi - - -

MrTech

MrTech

Üye
oguzhan uyudu mu la :D

codblackops2

codblackops2

Üye
şu araba konusunu bi kapatın yahu ne zaman bir araya gelseniz araba sohbeti :)

Üst Alt