Enes
Üye
bence evde simetrisi kaymış eşyaları aramalısın
Sıkıldım yaaTatil bana yaramıyor
Dün boştum bugün boştum artık yarın bi' meşgale bulmazsam kafayı yiyecem
![]()

bence evde simetrisi kaymış eşyaları aramalısın
Sıkıldım yaaTatil bana yaramıyor
Dün boştum bugün boştum artık yarın bi' meşgale bulmazsam kafayı yiyecem
![]()

Hey yarabbimtamam yaşar sen bildiğin gibi devam et bu kafayla. Bilmeden insanlarin arkasindan konusarak onlarin gunahini aliyorsun zaten bundan buyuk ceza yok senin icin.
![]()

İyi geceler![]()

Online olmama gerek yok kardeşim ben arasıra girip dostlardan mesaj var mı diye girip bakıyorum merak etmeyin![]()

diyorum ki olayı anlat kim ak kim kara ona göre ayağımızı,laflarımizı denk alalım![]()
İyi dedin
bence evde simetrisi kaymış eşyaları aramalısın![]()

plastik kaltesi rezalet. bagaj hangar gibi
Oh ehliyeti olan test ediyorbende yolda gördüm bi tane nasıldı anlat bakalım üstad
![]()
araba 140 dan sonra artık gaz verme ben hem ses alırım hem de bakarsın yoldan çıkarım falan demeye başlıyor, açıkcası o kasada bi arabaya aşırı yumuşak süspansiyon koyulmuş virajlarda sıkınıtılı he şu da var fiesta bile 170 le giderken onun 140 ından daha çok güven veriyo sen sor ben anlatayım 
çok klişe ama kitap okurken vakit nasıl geçiyor anlamıyorsun
İyi dedin![]()

plastik kaltesi rezalet. bagaj hangar gibiaraba 140 dan sonra artık gaz verme ben hem ses alırım hem de bakarsın yoldan çıkarım falan demeye başlıyor, açıkcası o kasada bi arabaya aşırı yumuşak süspansiyon koyulmuş virajlarda sıkınıtılı he şu da var fiesta bile 170 le giderken onun 140 ından daha çok güven veriyo sen sor ben anlatayım
![]()
Kitap okuyorum alışkanlığım var da nereye kadar...
çok klişe ama kitap okurken vakit nasıl geçiyor anlamıyorsun![]()
Üstad Fransız konforuna düşkün bu yüzden yol tutuşunda ödün veriyor hep
Ayrıca dizeldi dimi
haklısın
Kitap okuyorum alışkanlığım var da nereye kadar...
daha orijinal bi fikir ? 
haklısındaha orijinal bi fikir ?
![]()

evet 1.6 92 beygir dizel. ama çekişte sıkıntı yok motor iyi
- - - Eklendi - - -
haklısındaha orijinal bi fikir ?
![]()
Hallederiz A.Ş![]()

Hallederiz A.Ş![]()