otostopçu
Üye
Mobilde dinleyemiyorum orhan Ama yer imlerine ekledim en kısa zamanda geri dönüş yaparım![]()
tamam abim 
Mobilde dinleyemiyorum orhan Ama yer imlerine ekledim en kısa zamanda geri dönüş yaparım![]()
tamam abim 
doktor leyla ile mecnuna başladım 2 günde 79. bölümü bitirdim kafamı sallayınca cılk cılk ses geliyor artık

Biliyor Musun Neyi Fark Ettim .?
Her Sey Plana Gore Gore Gittiginde Kimse Paniklemiyor ..
-Plan Korkunc Olsa Bile ..
Yarin Basina Bir Cete Uyesi Vurulacak, Bir Kamyon Dolusu Asker Havaya Ucacak Desem Kimse Paniklemez ..
+Cunku Plana Uygun Olurr ..
Ama Kucuk Bir Belediye Reisi Olecek Desemm .. ;
-Herkes Kafayi Yer .!
+Biraz Anarsi ..
Mevcut Duzeni Sarsinca, Hersey Kaosa Donuyorr .. Ben Kaosun Elcisiyim .. Kaos Hakkinda Onemli Bir Seyi Biliyor Musun Peki .?
+ Adildir ..
Hayirli Geceleer ..
Senin ameliyat ne oldu ya soramadım onu uzun zaman geçti üstünden AmaBiliyor Musun Neyi Fark Ettim .?
Her Sey Plana Gore Gore Gittiginde Kimse Paniklemiyor ..
-Plan Korkunc Olsa Bile ..
Yarin Basina Bir Cete Uyesi Vurulacak, Bir Kamyon Dolusu Asker Havaya Ucacak Desem Kimse Paniklemez ..
+Cunku Plana Uygun Olurr ..
Ama Kucuk Bir Belediye Reisi Olecek Desemm .. ;
-Herkes Kafayi Yer .!
+Biraz Anarsi ..
Mevcut Duzeni Sarsinca, Hersey Kaosa Donuyorr .. Ben Kaosun Elcisiyim .. Kaos Hakkinda Onemli Bir Seyi Biliyor Musun Peki .?
+ Adildir ..
Hayirli Geceleer ..

L&M ci yaptık sizi de![]()
şu leylayı değil leylanı bulacağım diyen adam azcık bizede gelseL&M ci yaptık sizi de![]()
ruhumu bedelsiz satardım 
şu leylayı değil leylanı bulacağım diyen adam azcık bizede gelseruhumu bedelsiz satardım
![]()

Yunus harika dizi yaa

Absürd ama çok fena yaa bazı sivriler var saçma diyip ezikliyor![]()

manevi değeri yüksek onunBedelsiz nasıl satıyorsun la![]()

Aradan dereden izleyince bende öyle demiştim baştan başlayınca anladım![]()
İsmail abiii huuuooop 
Bu Gececilerde Bir Furkan Selam Verirdi Oda Gitti .. Baska Selam Alan Vatandas Yok Burada .. Bende Gelmem Su Konuya Daha :S

aleyküm selamBu Gececilerde Bir Furkan Selam Verirdi Oda Gitti .. Baska Selam Alan Vatandas Yok Burada .. Bende Gelmem Su Konuya Daha :S
deme öyle
kaçmıştır gözümüzden neden vermeyelim ki