Hackless sınırsız banlanmış abimIsmail derslerden dolayı gitti çok oldu gideli. Furkan niye gitti bilmiyorum. Osman bi gidiyor bi geliyo
Metin Hoşgeldin

Aleykum Selam abim nasılsınselam millet nabersiniz ne var ne yok
- - - Eklendi - - -
geçmiş olsun paşa bende aynı sıkıntıdan muzdaripim allah şifa versin

Abim nasılsın seni de özlemişim çok sohbetimiz olmasa dahoooppp![]()

Hackless sınırsız banlanmış abim
- - - Eklendi - - -
Aleykum Selam abim nasılsın
- - - Eklendi - - -
Abim nasılsın seni de özlemişim çok sohbetimiz olmasa da![]()
:Iyiyim Fatih bugün geldim evimeMemleket bir başka yaa
çok soğuk Ama olsun. Sen nasılsın be Fatih
- - - Eklendi - - -
Ömer hoş gördümsen nasılsın gonyada mısın
migren ufak bişi değil paşaYa varya selam n'aber iyidir senden mesajlarıyla geçiyor bi' gece
- - - Eklendi - - -
eyvallah sağol arda abi ufak bi' şey neydi o bizim bi' parol attım mı geçer![]()
bende bi tuttu mu hastenelik oluyorum en az bir tane ağır bi ağrı kesici almadan kendime gelemiyorumHoş geldin

Geçmiş olsun abim eyvallah hava değişimi çok etkiliyorhastayım
umarım sizler iyisinizdir gençler, dikkat edin

Ben de anlamadımHa sen o ismaili diyorsun bilmiyorum sebebini ki:

Ben de iyiyim yatacaktım yarın çalışmam lazım haftaya sınavlar bekler beniNasıl gidiyor okul
Ben de iyiyim abim de sitede bazı şeyler olmuş anlamadım sevdiğim insanlar bir bir gidiyor İsmail,Furkan Emekli felan ne olduğunu da bilmiyorum ama işte biraz kırgınım o konuda.
iyi gidiyor yoğunuz ışte .Şimdiki migren ağrısı değil abi bi' yere fazla odaklanmaktan mıdır nedir bi' şey yaparken tam konsantre oluyorum sonra ince ince bi' sızlıyor
migren ufak bişi değil paşabende bi tuttu mu hastenelik oluyorum en az bir tane ağır bi ağrı kesici almadan kendime gelemiyorum

çokeğlendin mi fuuvki![]()

migren ufak bişi değil paşabende bi tuttu mu hastenelik oluyorum en az bir tane ağır bi ağrı kesici almadan kendime gelemiyorum

Geçmiş olsun müdürhastayım
umarım sizler iyisinizdir gençler, dikkat edin

Allah iyilik versin
Çalış bakalımiyi gidiyor yoğunuz ışte .

Aleykümselam madrid'li

Hoş geldin
Geçmiş olsun abim eyvallah hava değişimi çok etkiliyor
Ben de anlamadım![]()