[FONT="Century Gothic"][COLOR="Black"][SIZE="2"][B]Ben geldeeem!!! Herkese benden çaaayy :çay:
OttomaN TigeR Üye Selam - - - Eklendi - - - doctorrr' Alıntı: Ben geldeeem!!! Herkese benden çaaayy Genişletmek için tıkla ... ohh eyvallah kardeşim nöron[/I]
Selam - - - Eklendi - - - doctorrr' Alıntı: Ben geldeeem!!! Herkese benden çaaayy Genişletmek için tıkla ... ohh eyvallah kardeşim nöron[/I]
OttomaN TigeR Üye doctorrr' Alıntı: selam sana abi n'aptın Genişletmek için tıkla ... iyiyim canavar sen?
OttomaN TigeR Üye doctorrr' Alıntı: Furkan gelir zannedersem (pontus) Genişletmek için tıkla ... Pontus mu - - - Eklendi - - - plajterligi' Alıntı: Hayırlı geceler, arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... öyle olsun inşallah h.g. - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: size iyi muhabbetler. Uyumalıyım Tekrar şeapıyorum tebrikler Yunu Genişletmek için tıkla ...
doctorrr' Alıntı: Furkan gelir zannedersem (pontus) Genişletmek için tıkla ... Pontus mu - - - Eklendi - - - plajterligi' Alıntı: Hayırlı geceler, arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... öyle olsun inşallah h.g. - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: size iyi muhabbetler. Uyumalıyım Tekrar şeapıyorum tebrikler Yunu Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR Üye plajterligi' Alıntı: Hoş buldum, muhabbet dönüyormu burda ? Genişletmek için tıkla ... fena sayılmaz bugün
plajterligi' Alıntı: Hoş buldum, muhabbet dönüyormu burda ? Genişletmek için tıkla ... fena sayılmaz bugün
Amaru Shady Üye doctorrr' Alıntı: Furkan gelir zannedersem (pontus) Genişletmek için tıkla ... geldim ama gidiyorum Yunu olmuş o Yunus olacak
doctorrr' Alıntı: Furkan gelir zannedersem (pontus) Genişletmek için tıkla ... geldim ama gidiyorum Yunu olmuş o Yunus olacak
OttomaN TigeR Üye Pondusss' Alıntı: geldim ama gidiyorum Yunu olmuş o Yunus olacak Genişletmek için tıkla ... Anlaşılıyor dert etme - - - Eklendi - - - Bu seferde Yunus kayboldu.
Pondusss' Alıntı: geldim ama gidiyorum Yunu olmuş o Yunus olacak Genişletmek için tıkla ... Anlaşılıyor dert etme - - - Eklendi - - - Bu seferde Yunus kayboldu.
doctorrr Üye Babamı kaldırmaya gittim kalkmadı bi türlü yorgunsa demek ki - - - Eklendi - - - Furkan nereye zamki yaaa
Babamı kaldırmaya gittim kalkmadı bi türlü yorgunsa demek ki - - - Eklendi - - - Furkan nereye zamki yaaa
OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: (sade smile yaptım sakın silinmesin ) Genişletmek için tıkla ... anlamadım
bebe_ruhi Üye bende buradayim uzun zamandir ugramiyordum ve bi sorunum da var! 4S 5.1.1 cydia logo gitti tekrar jailbreak olmuyo sash bulundu zaten jailbreakli diyor?????
bende buradayim uzun zamandir ugramiyordum ve bi sorunum da var! 4S 5.1.1 cydia logo gitti tekrar jailbreak olmuyo sash bulundu zaten jailbreakli diyor?????