Enes
Üye
eyvallah
oh oh afiyet olsun bizim ki sade bir gün işte
ama çok bulunca fazla yedik şu midemde ateş topu var gibi 
eyvallah
oh oh afiyet olsun bizim ki sade bir gün işte
ama çok bulunca fazla yedik şu midemde ateş topu var gibi 
Cesaret edemiyorum ona nassı kusuluyordu ki?
kus gitsin rahatlarsın![]()

Leblebi gibi gidiyor valla insan yerken kendine hakim olamıyor beyin devre dışı kalıyor sanki

etli sevmiyorum ama ben![]()
afiyet olsun![]()
buyurun beraber olsun demek iterdim hepinize ama 
Cesaret edemiyorum ona nassı kusuluyordu ki?![]()
sanırım acı fazla olunca o an iştah açıyor ama "acı"sı sonradan belli ediyor kendini
Leblebi gibi gidiyor valla insan yerken kendine hakim olamıyor beyin devre dışı kalıyor sanki

Valla ben gerekeni yaptığımı düşünüyorum.
yapma yahu ben de normalde et yemem ama etli çiğ köftenin tadı kendini belli ediyorbuyurun beraber olsun demek iterdim hepinize ama
![]()

Mervelerde ışıklar loşlaştı.

Mervelerde ışıklar loşlaştı.

onlara da hak vermek lazım o kadar aktif üye varken inan kimin bu rütbeyi hak ettiğine çok zor karar veriyorlardır.

icraat olmasa da bari sözde bir şeyler yap diyosun
sen yine de de![]()

sanırım acı fazla olunca o an iştah açıyor ama "acı"sı sonradan belli ediyor kendini![]()

icraat olmasa da bari sözde bir şeyler yap diyosun![]()

Benim durum vahim ben acıya alışkınım annem maraşlı e annanem de hataylıymış zaten aman yarabbi şöyle bi' avuç kadar pul biber gidiyor sofrada sadece çorba içerken... Annem hep acı yapar yemekleri
sanırım acı fazla olunca o an iştah açıyor ama "acı"sı sonradan belli ediyor kendini![]()
tatlı tatlı yemenin acı acı çıkartması var bide

Cesaret edemiyorum ona nassı kusuluyordu ki?![]()
Buyur gel o zaman yurdun kapısı kilitli ama yangın merdiveninden hallederim ben
aynen öyle diyorum![]()

Merve olasım yok bu akşam nedense libido sıffır sıffır sıffırMervelerde ışıklar loşlaştı.
yok abi
işaret parmağını dik bir konumda boğazına kadar itekle gerisi kendiliğinden gelir