Japonlar ile çalışıyorum ya ben
Amaru Shady Üye Furkan Emekli' Alıntı: Bundan sonra Ne haber ne yardım ne de Paylaşım Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: Japonlar ile çalışıyorum ya ben Genişletmek için tıkla ... ne işi abi
Furkan Emekli' Alıntı: Bundan sonra Ne haber ne yardım ne de Paylaşım Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: Japonlar ile çalışıyorum ya ben Genişletmek için tıkla ... ne işi abi
Enes Üye OttomaN TigeR' Alıntı: aleykümselam kardeşim hoş geldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduuk nasıl gidiyor inşallah ? ( yurtta çiğköfte partisi yaptık da inşallah maşallah falan )
OttomaN TigeR' Alıntı: aleykümselam kardeşim hoş geldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduuk nasıl gidiyor inşallah ? ( yurtta çiğköfte partisi yaptık da inşallah maşallah falan )
Amaru Shady Üye TheFenomen' Alıntı: Hoşbulduuk nasıl gidiyor inşallah ? ( yurtta çiğköfte partisi yaptık da inşallah maşallah falan ) Genişletmek için tıkla ... çok severim çiğ köfteyi
TheFenomen' Alıntı: Hoşbulduuk nasıl gidiyor inşallah ? ( yurtta çiğköfte partisi yaptık da inşallah maşallah falan ) Genişletmek için tıkla ... çok severim çiğ köfteyi
OttomaN TigeR Üye Furkan Emekli' Alıntı: Yaptıkta ne oldu ? Genişletmek için tıkla ... Sakin ol kardeşim benim fevri davranma yinede
Furkan Emekli' Alıntı: Yaptıkta ne oldu ? Genişletmek için tıkla ... Sakin ol kardeşim benim fevri davranma yinede
MrTech Üye evet - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: çok severim çiğ köfteyi Genişletmek için tıkla ... Ayneen
Furkan Emekli Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Sakin ol kardeşim benim fevri davranma yinede Genişletmek için tıkla ... Valla ben gerekeni yaptığımı düşünüyorum.
OttomaN TigeR' Alıntı: Sakin ol kardeşim benim fevri davranma yinede Genişletmek için tıkla ... Valla ben gerekeni yaptığımı düşünüyorum.
Enes Üye Pondusss' Alıntı: çok severim çiğ köfteyi Genişletmek için tıkla ... evet bu elde yoğurma etliydi daha bi güzel oldu ayrıca cemaat yurdunda gırgırı daha bir başka oluyor
Pondusss' Alıntı: çok severim çiğ köfteyi Genişletmek için tıkla ... evet bu elde yoğurma etliydi daha bi güzel oldu ayrıca cemaat yurdunda gırgırı daha bir başka oluyor
OttomaN TigeR Üye Pondusss' Alıntı: - - - Eklendi - - - ne işi abi Genişletmek için tıkla ... buradan söylemek doğru olmaz birazdan Pm atarım Furkancım
Pondusss' Alıntı: - - - Eklendi - - - ne işi abi Genişletmek için tıkla ... buradan söylemek doğru olmaz birazdan Pm atarım Furkancım
Enes Üye doctorrr' Alıntı: Bu akşam yemekte çiğ köfte vardı fazla kaçırdım galiba içim bi' tuhaf oldu Genişletmek için tıkla ... Bak bunu okuyunca bana da bir şeyler oldu
doctorrr' Alıntı: Bu akşam yemekte çiğ köfte vardı fazla kaçırdım galiba içim bi' tuhaf oldu Genişletmek için tıkla ... Bak bunu okuyunca bana da bir şeyler oldu
OttomaN TigeR Üye TheFenomen' Alıntı: Hoşbulduuk nasıl gidiyor inşallah ? ( yurtta çiğköfte partisi yaptık da inşallah maşallah falan ) Genişletmek için tıkla ... oh oh afiyet olsun bizim ki sade bir gün işte
TheFenomen' Alıntı: Hoşbulduuk nasıl gidiyor inşallah ? ( yurtta çiğköfte partisi yaptık da inşallah maşallah falan ) Genişletmek için tıkla ... oh oh afiyet olsun bizim ki sade bir gün işte
Amaru Shady Üye doctorrr' Alıntı: Bu akşam yemekte çiğ köfte vardı fazla kaçırdım galiba içim bi' tuhaf oldu Genişletmek için tıkla ... fazla yiyince iyi şey olmuyo diyolar
doctorrr' Alıntı: Bu akşam yemekte çiğ köfte vardı fazla kaçırdım galiba içim bi' tuhaf oldu Genişletmek için tıkla ... fazla yiyince iyi şey olmuyo diyolar
MrTech Üye doctorrr' Alıntı: Bu akşam yemekte çiğ köfte vardı fazla kaçırdım galiba içim bi' tuhaf oldu Genişletmek için tıkla ... Bünye cano
doctorrr' Alıntı: Bu akşam yemekte çiğ köfte vardı fazla kaçırdım galiba içim bi' tuhaf oldu Genişletmek için tıkla ... Bünye cano
Amaru Shady Üye TheFenomen' Alıntı: evet bu elde yoğurma etliydi daha bi güzel oldu ayrıca cemaat yurdunda gırgırı daha bir başka oluyor Genişletmek için tıkla ... etli sevmiyorum ama ben afiyet olsun
TheFenomen' Alıntı: evet bu elde yoğurma etliydi daha bi güzel oldu ayrıca cemaat yurdunda gırgırı daha bir başka oluyor Genişletmek için tıkla ... etli sevmiyorum ama ben afiyet olsun
OttomaN TigeR Üye doctorrr' Alıntı: Bu akşam yemekte çiğ köfte vardı fazla kaçırdım galiba içim bi' tuhaf oldu Genişletmek için tıkla ... kus gitsin rahatlarsın
doctorrr' Alıntı: Bu akşam yemekte çiğ köfte vardı fazla kaçırdım galiba içim bi' tuhaf oldu Genişletmek için tıkla ... kus gitsin rahatlarsın
doctorrr Üye TheFenomen' Alıntı: Bak bunu okuyunca bana da bir şeyler oldu Genişletmek için tıkla ... Leblebi gibi gidiyor valla insan yerken kendine hakim olamıyor beyin devre dışı kalıyor sanki
TheFenomen' Alıntı: Bak bunu okuyunca bana da bir şeyler oldu Genişletmek için tıkla ... Leblebi gibi gidiyor valla insan yerken kendine hakim olamıyor beyin devre dışı kalıyor sanki