Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

otostopçu

otostopçu

Üye
Müzik ruhun gıdası olsa, hiç dinen yasaklanır mıydı Orhan? Biraz mantık yürüt. Ben de dinliyorum ama ruhun gıdası olduğu bir yalan.. Diye düşünüyorum :)

yuh müzik dinlemek günah mı benimki fantezik değit :p ilerde ekmek kazancam onlan (altın kaplama)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ben de şaşırdım tabi ama rütbe verilmiş bi kere kabul ettik biz de :ehe

MasteLaa

MasteLaa

Üye
O değilde eskisi kadar cep genele girmiyorum giriyorum ne kadar yanlış şeyler yazan var ve bilmeyen herkes yazıyor :(

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Ayın üyesi mi seçildin sen? Geçen ay pek yoktun ki ortalıkta :hmmm
İşte gittim dedim böyle böyle bu çocuk bu kadar rütbe atlamış canını dişine takmış ama bir ayın üyesi olamamış onlar da kırmadılar sağolsun :D

jackalmami

jackalmami

Üye

bende bunlar var zaten :zong:
10'da yatırıyorlarsa çok iyi :ehe
soğuğa da dayanıklıyım :ehe

Ben de dayanıklıyım ama sağ elim çatladı :ehe Sabah bi kalkıyoruz, yeşillikler bembeyaz. Görsen kar yağmış zannedersin, halbuki donmuşlar. Yağmur yağıyor, sabah sular donuk vaziyette. Onlar dayanamıyor benim elim nasıl dayansın :ehe -8'i gördük ama şuana kadar, daha aşşağıya inmedi. Ama sürekli dışarıda olduğumuz için daha fazla etki ediyor. Orası bi gerçek :)

doctorrr

doctorrr

Üye
Beni şu yılbaşı şeysine arkadaşlar çağırdı, benim alkol almadığımı biliyorlar ya sızdıklarında evlerine ben kaldıracam onları onçün kabul etmedim :D Kıvırdım bi' ton palavra attım her birine :D Ulan nassı uğraşıyım ben şimdi onlarla yok olmaz :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Ben de dayanıklıyım ama sağ elim çatladı :ehe Sabah bi kalkıyoruz, yeşillikler bembeyaz. Görsen kar yağmış zannedersin, halbuki donmuşlar. Yağmur yağıyor, sabah sular donuk vaziyette. Onlar dayanamıyor benim elim nasıl dayansın :ehe -8'i gördük ama şuana kadar, daha aşşağıya inmedi. Ama sürekli dışarıda olduğumuz için daha fazla etki ediyor. Orası bi gerçek :)

yemekler falan nasıl :hmmm

doctorrr

doctorrr

Üye
Şimdi çorbacı falan diyecekler onun hesabı da bana kitlenecek

jackalmami

jackalmami

Üye
ben de şaşırdım tabi ama rütbe verilmiş bi kere kabul ettik biz de :ehe

Demek ki sadece 1 ay üzerinden değil, karışık yapmışlar. En aktif olduğun günleri toplayıp bir ay oluşturduktan sonra, Furkan bu ayın üyesidir demişlerdir. Başka bi açıklaması yokk bunun :ehe

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Beni şu yılbaşı şeysine arkadaşlar çağırdı, benim alkol almadığımı biliyorlar ya sızdıklarında evlerine ben kaldıracam onları onçün kabul etmedim :D Kıvırdım bi' ton palavra attım her birine :D Ulan nassı uğraşıyım ben şimdi onlarla yok olmaz :D

di mi :D
iyi yapmışsın sanki :hmmm

otostopçu

otostopçu

Üye
muhammed abi o -8 e biz normalde sıcak diyoz

Üst Alt