Ben de yemin etmedim zaten![]()

instagram ve whatsapp'tan ne haber
var mı sizde![]()

420 günmü abi ne yaptın ya firar felanmı ettin çekilmez 420 gün blur bi silah sıkarım kafama
(O zaman anlarsın işte değerlerini)

Heyyyy herkese selam bugün farklı bir giriş yapalım dedimNasılsınız
![]()
Ben de iyiyim abim seni çok özlemişim ya
o kimleri görüyorum iyilik sen nasılsın kardeşim
bir de muhammed abi yi nereye gitti o 
whatsup tamam lakin instagram için hayırlı bir haber yok Microsoft muhtemelen yayınlamayacak![]()

Mazlum abi hoşgeldin! =] Nasılsın .. =]
askerlik yapmalıyız ama okadarda değil bari zincirleyin de kaçmayalım 420 gün nedemek ya ömrümde geri getiremeyeceğim altın senelerimden 1.5 yılı boşa harcamak gibi bişey bence
Ne güzel annenin çenesinden ablanın gazabından kurtulacaksın işte fena mı?(O zaman anlarsın işte değerlerini)
Bildiğin kafa dinleniyor burada. Dertlerden uzak, yeni bi hayat stili.. Bana çok iyi geldi şahsen![]()
Sebep
Ben de yemin etmedim zaten![]()
o yüzden katılamadımFurkan whatsapp a giremiyorum rom attım her şey gitti![]()
bekle pm atıyorum 
Ben de iyiyim abim seni çok özlemişim yabir de muhammed abi yi nereye gitti o
![]()
sağlık olsun![]()
zaten bu ara garip maddeler koymuş![]()
askerlik yapmalıyız ama okadarda değil bari zincirleyin de kaçmayalım 420 gün nedemek ya ömrümde geri getiremeyeceğim altın senelerimden 1.5 yılı boşa harcamak gibi bişey bence

Göremedim seniTörenden önce çürük felan mı aldın niye yemin etmedin ki abi
Buradayım fatih, şifre felan da yazmadımneden göremiyon ki beni
![]()
Canım Abim dersler felan seneye sınav var ben önceden çalışıyorum onları geçecem
bende özledim nerelerdesin kaçak
- - - Eklendi - - -
aynen saçmalığın daniskası yöneticilerin birbirinden haberi yok ki.

Törenden önce çürük felan mı aldın niye yemin etmedin ki abi
Buradayım fatih, şifre felan da yazmadımneden göremiyon ki beni
![]()
ben müziksiz yapamamki
Bi de şöyle düşün; 70 yıl yaşayacağını varsay.. Kaç ay yapar? 820 ay. Bunun sadece 15 ayı askerlikte geçse ne olur ki? Ne kaybedersin? Tam tersi bir sürü şey kazanırsın, buna emin ol
İçerdeydim derken Gökçen abi![]()
günde en az 4 şarkı indirmezsem başım döner gözlerim kapanır sağa sola saldırırım kaldı ki bu sadece indirmek bide 24 saatin 13 saatinde felan müzik dinleyen bi insanım ben insaf yea