Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

otostopçu

otostopçu

Üye
420 günmü abi ne yaptın ya firar felanmı ettin çekilmez 420 gün blur bi silah sıkarım kafama

jackalmami

jackalmami

Üye
420 günmü abi ne yaptın ya firar felanmı ettin çekilmez 420 gün blur bi silah sıkarım kafama

Ne güzel annenin çenesinden ablanın gazabından kurtulacaksın işte fena mı? :ehe (O zaman anlarsın işte değerlerini)
Bildiğin kafa dinleniyor burada. Dertlerden uzak, yeni bi hayat stili.. Bana çok iyi geldi şahsen :)

- - - Eklendi - - -

Niye al işte lan :hmmm

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Furkan whatsapp a giremiyorum rom attım her şey gitti :D

otostopçu

otostopçu

Üye

Ne güzel annenin çenesinden ablanın gazabından kurtulacaksın işte fena mı? :ehe (O zaman anlarsın işte değerlerini)
Bildiğin kafa dinleniyor burada. Dertlerden uzak, yeni bi hayat stili.. Bana çok iyi geldi şahsen :)
askerlik yapmalıyız ama okadarda değil bari zincirleyin de kaçmayalım 420 gün nedemek ya ömrümde geri getiremeyeceğim altın senelerimden 1.5 yılı boşa harcamak gibi bişey bence

jackalmami

jackalmami

Üye
Törenden önce çürük felan mı aldın niye yemin etmedin ki abi :hmmm

Buradayım fatih, şifre felan da yazmadım :hmmm neden göremiyon ki beni :D

otostopçu

otostopçu

Üye

jackalmami

jackalmami

Üye

askerlik yapmalıyız ama okadarda değil bari zincirleyin de kaçmayalım 420 gün nedemek ya ömrümde geri getiremeyeceğim altın senelerimden 1.5 yılı boşa harcamak gibi bişey bence

Bi de şöyle düşün; 70 yıl yaşayacağını varsay.. Kaç ay yapar? 820 ay. Bunun sadece 15 ayı askerlikte geçse ne olur ki? Ne kaybedersin? Tam tersi bir sürü şey kazanırsın, buna emin ol :)

İçerdeydim derken Gökçen abi :hmmm

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Törenden önce çürük felan mı aldın niye yemin etmedin ki abi :hmmm

Buradayım fatih, şifre felan da yazmadım :hmmm neden göremiyon ki beni :D

Allah korusun yok öyle bir şey kardeşim vatan borcu namus borcu çürük verseler de ben almam.

otostopçu

otostopçu

Üye

Bi de şöyle düşün; 70 yıl yaşayacağını varsay.. Kaç ay yapar? 820 ay. Bunun sadece 15 ayı askerlikte geçse ne olur ki? Ne kaybedersin? Tam tersi bir sürü şey kazanırsın, buna emin ol :)

İçerdeydim derken Gökçen abi :hmmm
ben müziksiz yapamamki :züü: günde en az 4 şarkı indirmezsem başım döner gözlerim kapanır sağa sola saldırırım kaldı ki bu sadece indirmek bide 24 saatin 13 saatinde felan müzik dinleyen bi insanım ben insaf yea

Üst Alt