:op: hemen de öp zaten :ehe
otostopçu Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Orhan sen nasılsın bakalım Genişletmek için tıkla ... iyilik abim nasıl olalım müziklerle savaşıyorum sen nasılsın abim
OttomaN TigeR' Alıntı: Orhan sen nasılsın bakalım Genişletmek için tıkla ... iyilik abim nasıl olalım müziklerle savaşıyorum sen nasılsın abim
Amaru Shady Üye doctorrr' Alıntı: Mazlum abi hoşgeldin! =] Nasılsın .. =] Genişletmek için tıkla ... iyiydi bu
Amaru Shady Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Mükemmel kardeşim harika bir cihaz cidden Genişletmek için tıkla ... instagram ve whatsapp'tan ne haber var mı sizde
OttomaN TigeR' Alıntı: Mükemmel kardeşim harika bir cihaz cidden Genişletmek için tıkla ... instagram ve whatsapp'tan ne haber var mı sizde
otostopçu Üye jackalmami' Alıntı: Saluut ne la Genişletmek için tıkla ... frasnsıca selam demek işte böyle saçma bi dil öğretiyolar bize
jackalmami' Alıntı: Saluut ne la Genişletmek için tıkla ... frasnsıca selam demek işte böyle saçma bi dil öğretiyolar bize
jackalmami Üye Pondusss' Alıntı: belki de öyledir Genişletmek için tıkla ... Adam öldürdük sanki 420 gün ne demek ya
Pondusss' Alıntı: belki de öyledir Genişletmek için tıkla ... Adam öldürdük sanki 420 gün ne demek ya
doctorrr Üye otostopçu' Alıntı: frasnsıca selam demek işte böyle saçma bi dil öğretiyolar bize Genişletmek için tıkla ... bonjour mösyö
otostopçu' Alıntı: frasnsıca selam demek işte böyle saçma bi dil öğretiyolar bize Genişletmek için tıkla ... bonjour mösyö
otostopçu Üye Furkan Emekli' Alıntı: Bizi takan yok galiba iyi geceler size. Genişletmek için tıkla ... dur atarlı genç tamda selam yazıcaktım selam
Furkan Emekli' Alıntı: Bizi takan yok galiba iyi geceler size. Genişletmek için tıkla ... dur atarlı genç tamda selam yazıcaktım selam
Amaru Shady Üye jackalmami' Alıntı: Adam öldürdük sanki 420 gün ne demek ya Genişletmek için tıkla ... ben katilin oğluyum sorun olmuyo
jackalmami' Alıntı: Adam öldürdük sanki 420 gün ne demek ya Genişletmek için tıkla ... ben katilin oğluyum sorun olmuyo
doctorrr Üye MasteLaa' Alıntı: Heyyyy herkese selam bugün farklı bir giriş yapalım dedim Nasılsınız Genişletmek için tıkla ... İyiyiz be müdür sen nassın
MasteLaa' Alıntı: Heyyyy herkese selam bugün farklı bir giriş yapalım dedim Nasılsınız Genişletmek için tıkla ... İyiyiz be müdür sen nassın
Amaru Shady Üye MasteLaa' Alıntı: Heyyyy herkese selam bugün farklı bir giriş yapalım dedim Nasılsınız Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin Fatih aleyküm selam. Whatsapp'a bi bakıver
MasteLaa' Alıntı: Heyyyy herkese selam bugün farklı bir giriş yapalım dedim Nasılsınız Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin Fatih aleyküm selam. Whatsapp'a bi bakıver
otostopçu Üye MasteLaa' Alıntı: Heyyyy herkese selam bugün farklı bir giriş yapalım dedim Nasılsınız Genişletmek için tıkla ... woho selam fatıhh naber
MasteLaa' Alıntı: Heyyyy herkese selam bugün farklı bir giriş yapalım dedim Nasılsınız Genişletmek için tıkla ... woho selam fatıhh naber
OttomaN TigeR Üye jackalmami' Alıntı: Yemin töreninden sonra evci iznine çıkmıştım, yarın geri dönüyorum askeriyeye. Daha 5 hafta buradayım Genişletmek için tıkla ... Bana yemin etmek nasip olmamıştı
jackalmami' Alıntı: Yemin töreninden sonra evci iznine çıkmıştım, yarın geri dönüyorum askeriyeye. Daha 5 hafta buradayım Genişletmek için tıkla ... Bana yemin etmek nasip olmamıştı
jackalmami Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Bana yemin etmek nasip olmamıştı Genişletmek için tıkla ... Sebep Ben de yemin etmedim zaten
OttomaN TigeR' Alıntı: Bana yemin etmek nasip olmamıştı Genişletmek için tıkla ... Sebep Ben de yemin etmedim zaten
OttomaN TigeR Üye otostopçu' Alıntı: iyilik abim nasıl olalım müziklerle savaşıyorum sen nasılsın abim Genişletmek için tıkla ... kolay gelsin sana kardeşim bende iyiyim çok şükür
otostopçu' Alıntı: iyilik abim nasıl olalım müziklerle savaşıyorum sen nasılsın abim Genişletmek için tıkla ... kolay gelsin sana kardeşim bende iyiyim çok şükür