Maviydi :hmmm Uzun süre aradan sonra :D
doctorrr Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Bende çay içiyordum lakin dibini buldum şimdi çaydanlığın Genişletmek için tıkla ... Abi duramıyosun dimi çok tuhaf bi' şey aslında o bende de oluyor. Demliği bitirmeden rahat edemem
OttomaN TigeR' Alıntı: Bende çay içiyordum lakin dibini buldum şimdi çaydanlığın Genişletmek için tıkla ... Abi duramıyosun dimi çok tuhaf bi' şey aslında o bende de oluyor. Demliği bitirmeden rahat edemem
OttomaN TigeR Üye Furkan Emekli' Alıntı: Abi bugün arkadaş Lumia 920 aldı. Gece fotoğraf çektik pek iyi değildi ayarları nasıl olması gerekiyor ? Genişletmek için tıkla ... Sahne gece modu diğerleri varsayılan olarak kalsın.
Furkan Emekli' Alıntı: Abi bugün arkadaş Lumia 920 aldı. Gece fotoğraf çektik pek iyi değildi ayarları nasıl olması gerekiyor ? Genişletmek için tıkla ... Sahne gece modu diğerleri varsayılan olarak kalsın.
jackalmami Üye Pondusss' Alıntı: hayır gececilere uğradım haftalar olmuştu gelmeyeli Genişletmek için tıkla ... Beni mi takip ediyon hayırdır
Pondusss' Alıntı: hayır gececilere uğradım haftalar olmuştu gelmeyeli Genişletmek için tıkla ... Beni mi takip ediyon hayırdır
OttomaN TigeR Üye Pondusss' Alıntı: sağolasın abi iyiyim çok sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Allah daim eylesin, hamdolsun bende iyiyim kardeşim
Pondusss' Alıntı: sağolasın abi iyiyim çok sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Allah daim eylesin, hamdolsun bende iyiyim kardeşim
OttomaN TigeR Üye doctorrr' Alıntı: Abi duramıyosun dimi çok tuhaf bi' şey aslında o bende de oluyor. Demliği bitirmeden rahat edemem Genişletmek için tıkla ... aynen kardeşim huyumuz aynı bea
doctorrr' Alıntı: Abi duramıyosun dimi çok tuhaf bi' şey aslında o bende de oluyor. Demliği bitirmeden rahat edemem Genişletmek için tıkla ... aynen kardeşim huyumuz aynı bea
Amaru Shady Üye jackalmami' Alıntı: Beni mi takip ediyon hayırdır Genişletmek için tıkla ... yakalandık Yunus imza güzel beğendim
jackalmami' Alıntı: Beni mi takip ediyon hayırdır Genişletmek için tıkla ... yakalandık Yunus imza güzel beğendim
OttomaN TigeR Üye jackalmami' Alıntı: Yarın teslim oluyorum. Görende suç işlemişim sanacak şimdi Genişletmek için tıkla ... nereye gidiyorsun soramadım da
jackalmami' Alıntı: Yarın teslim oluyorum. Görende suç işlemişim sanacak şimdi Genişletmek için tıkla ... nereye gidiyorsun soramadım da
Amaru Shady Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Allah daim eylesin, hamdolsun bende iyiyim kardeşim Genişletmek için tıkla ... telefonla aran nasıl
OttomaN TigeR' Alıntı: Allah daim eylesin, hamdolsun bende iyiyim kardeşim Genişletmek için tıkla ... telefonla aran nasıl
Amaru Shady Üye jackalmami' Alıntı: Yarın teslim oluyorum. Görende suç işlemişim sanacak şimdi Genişletmek için tıkla ... belki de öyledir
jackalmami' Alıntı: Yarın teslim oluyorum. Görende suç işlemişim sanacak şimdi Genişletmek için tıkla ... belki de öyledir
Mazlum Somer Üye jackalmami' Alıntı: Yarın teslim oluyorum. Görende suç işlemişim sanacak şimdi Genişletmek için tıkla ... O Anlama Geliyor =D
jackalmami' Alıntı: Yarın teslim oluyorum. Görende suç işlemişim sanacak şimdi Genişletmek için tıkla ... O Anlama Geliyor =D
OttomaN TigeR Üye Pondusss' Alıntı: telefonla aran nasıl Genişletmek için tıkla ... Mükemmel kardeşim harika bir cihaz cidden
Pondusss' Alıntı: telefonla aran nasıl Genişletmek için tıkla ... Mükemmel kardeşim harika bir cihaz cidden
Furkan Emekli Üye Mazlum dikkat ettim 2 gündür klasik giriş yapmıyorsun Bu böyle olmaz. Böyle yaparsan girme buraya
jackalmami Üye OttomaN TigeR' Alıntı: nereye gidiyorsun soramadım da Genişletmek için tıkla ... Yemin töreninden sonra evci iznine çıkmıştım, yarın geri dönüyorum askeriyeye. Daha 5 hafta buradayım
OttomaN TigeR' Alıntı: nereye gidiyorsun soramadım da Genişletmek için tıkla ... Yemin töreninden sonra evci iznine çıkmıştım, yarın geri dönüyorum askeriyeye. Daha 5 hafta buradayım