Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Herkese iyi gecelerr

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
__xXx__

__xXx__

Üye
tüm maxicep üyelerine iyi geceler gününüz ve gönlünüz aydın olsun kendinize iyi bakın

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Herkese Hayırlı Sabahlar...

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve __xXx__
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Çok yaratıcı bir başlık olmuş daha iyisi olamazdı :ehe Neyse herkese iyi geceler.

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
:hmmm

cukuleaks

Üye
Hela vela vel velaaa

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Onlarla konuşmuyordum çünkü onlarla konuşamıyordum. Giyimleri başkaydı, konuşmaları başkaydı. Onlar gibi konuşmaya çalışıyordum. Mesela terziye gidip, onlar gibi pantolon diktirmeye filan başlamıştım. Terzinin yaptırdığı pantolonların üzerime uymadığını görüyordum. Onlara yakışıyordu bana yakışmıyordu. Bir kız vardı bizim okulda; herkesin bir aşkı vardır, çocukluk aşkı. Bir gün gittim dedim ki: 'Biraz seninle konuşak beş dakika, kaçıyorsun hep...' Bana dedi ki: 'Rica ederim.' Öyle bir ağrıma gitti ki: 'Ben de sana rica ederim,' dedim.. Ben o zaman anlamını bilmiyordum, yani onu bir küfür zannettim

- Ahmet Kaya ..

Hayirli Geceler ..

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
:bye2:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Onlarla konuşmuyordum çünkü onlarla konuşamıyordum. Giyimleri başkaydı, konuşmaları başkaydı. Onlar gibi konuşmaya çalışıyordum. Mesela terziye gidip, onlar gibi pantolon diktirmeye filan başlamıştım. Terzinin yaptırdığı pantolonların üzerime uymadığını görüyordum. Onlara yakışıyordu bana yakışmıyordu. Bir kız vardı bizim okulda; herkesin bir aşkı vardır, çocukluk aşkı. Bir gün gittim dedim ki: 'Biraz seninle konuşak beş dakika, kaçıyorsun hep...' Bana dedi ki: 'Rica ederim.' Öyle bir ağrıma gitti ki: 'Ben de sana rica ederim,' dedim.. Ben o zaman anlamını bilmiyordum, yani onu bir küfür zannettim

- Ahmet Kaya ..

Hayirli Geceler ..

Farklısın Mazlum

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye

Farklısın Mazlum

Sanirim Bunu Bana Soyleyen Belki 20. Kisisin ..

Bende Hep Sunu Cevap Olarak Veririm Normalde .. (Yanlis Anlama)

Ben Farkli Degilim .. Insanlar Aynilar .. =/

• Beğen
Tepkiler: HacKLess
doctorrr

doctorrr

Üye
Mazlum abi marjinalsin. İyi geceler gececi tayfa :islik Bi' kafayı uzatım çıkıcam dedeler iskemleniz var mı boşta?

x-scarface

x-scarface

Üye
iyi geceler :D

rsm39

rsm39

Üye
s.a arkadaşlar iyi geceler

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
|-)

Emrgncy