Mazlum abi, Jean-Paul Sartre'ye bi' göz atmanı tavsiye ederim hoşuna gidecek :)
1STayTRue35 Üye SheFy' Alıntı: bi turlu cozemdim su felsefeyi. tum dallari birbiriyle celisiyor. ne bicim biseydir bu. sen cozdun mu? - - - Eklendi - - - abi haluk de bana. nickle degul - - - Eklendi - - - yalniz bi duzeltme yapayim polonyaya degil sadece kizlarina Genişletmek için tıkla ...
SheFy' Alıntı: bi turlu cozemdim su felsefeyi. tum dallari birbiriyle celisiyor. ne bicim biseydir bu. sen cozdun mu? - - - Eklendi - - - abi haluk de bana. nickle degul - - - Eklendi - - - yalniz bi duzeltme yapayim polonyaya degil sadece kizlarina Genişletmek için tıkla ...
Furkan Emekli Üye SheFy' Alıntı: bi turlu cozemdim su felsefeyi. tum dallari birbiriyle celisiyor. ne bicim biseydir bu. sen cozdun mu? Genişletmek için tıkla ... Felsefe de çelişki olmaz.
SheFy' Alıntı: bi turlu cozemdim su felsefeyi. tum dallari birbiriyle celisiyor. ne bicim biseydir bu. sen cozdun mu? Genişletmek için tıkla ... Felsefe de çelişki olmaz.
Mazlum Somer Üye doctorrr' Alıntı: Mazlum abi, Jean-Paul Sartre'ye bi' göz atmanı tavsiye ederim hoşuna gidecek Genişletmek için tıkla ... Bakayim Bir .. :]
doctorrr' Alıntı: Mazlum abi, Jean-Paul Sartre'ye bi' göz atmanı tavsiye ederim hoşuna gidecek Genişletmek için tıkla ... Bakayim Bir .. :]
doctorrr Üye Mazlum Somer' Alıntı: Bakayim Bir .. :] Genişletmek için tıkla ... Valla bak sadece vecizelerini okusan yeterli
Mazlum Somer' Alıntı: Bakayim Bir .. :] Genişletmek için tıkla ... Valla bak sadece vecizelerini okusan yeterli
Furkan Emekli Üye 1STayTRue35' Alıntı: Tamam felsefe yapmayak yoksa bu konunun bi sonu gelmez Genişletmek için tıkla ... Felsefe yapmıyorum dersen Felsefe yapmış olursun.
1STayTRue35' Alıntı: Tamam felsefe yapmayak yoksa bu konunun bi sonu gelmez Genişletmek için tıkla ... Felsefe yapmıyorum dersen Felsefe yapmış olursun.
hasan3472ty Üye Arkadaslar sizde de hayata karşı bir bunalım varmi. Ne hikmetse bir turlu ustumden gecmedi. Hep monotom ve trans
Arkadaslar sizde de hayata karşı bir bunalım varmi. Ne hikmetse bir turlu ustumden gecmedi. Hep monotom ve trans
SheFy Üye Furkan Emekli' Alıntı: Felsefe de çelişki olmaz. Genişletmek için tıkla ... bazi akimlari birbirlerinin tam terslerini soyluyor. neyse yemisim felsefeyi
Furkan Emekli' Alıntı: Felsefe de çelişki olmaz. Genişletmek için tıkla ... bazi akimlari birbirlerinin tam terslerini soyluyor. neyse yemisim felsefeyi
1STayTRue35 Üye Furkan Emekli' Alıntı: Felsefe yapmıyorum dersen Felsefe yapmış olursun. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı işler
Furkan Emekli' Alıntı: Felsefe yapmıyorum dersen Felsefe yapmış olursun. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı işler
Furkan Emekli Üye 5800 Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
5800 Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Mazlum Somer Üye Herkese Hayirli Geceler .. Uzaklara Gitmek Isteyen Arkadasimiz Varsa Buyursun Dinlesin .. [video=youtube;-YPNxC3yR_E]http://www.youtube.com/watch?v=-YPNxC3yR_E[/video]
Herkese Hayirli Geceler .. Uzaklara Gitmek Isteyen Arkadasimiz Varsa Buyursun Dinlesin .. [video=youtube;-YPNxC3yR_E]http://www.youtube.com/watch?v=-YPNxC3yR_E[/video]
ia.phlvn Üye [h=1]Bu video, UMG tarafından sağlanan içeriğe sahip. İçerik ülkenizde kullanılamaz.[/h] - - - Eklendi - - - böle diyo
[h=1]Bu video, UMG tarafından sağlanan içeriğe sahip. İçerik ülkenizde kullanılamaz.[/h] - - - Eklendi - - - böle diyo
Mazlum Somer Üye Furkan Emekli' Alıntı: bu smile'yi yapacak var mı ? Genişletmek için tıkla ... Sen De Yapma Furkan =D - - - Eklendi - - - doctorrr' Alıntı: İyi geceler yorganımdakene var kopar kopar gene var a dostlar Genişletmek için tıkla ... Doktor Hosgelmisin =]
Furkan Emekli' Alıntı: bu smile'yi yapacak var mı ? Genişletmek için tıkla ... Sen De Yapma Furkan =D - - - Eklendi - - - doctorrr' Alıntı: İyi geceler yorganımdakene var kopar kopar gene var a dostlar Genişletmek için tıkla ... Doktor Hosgelmisin =]