Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Farkli Birsey Bu Iste .. Herkesin Kabul Ettigini Ben Etmiyorumm ..
Etmemde .. Beni Keyfine Gore Devlet Binasina Almayan Bir Polis Yagmura Ve Soguga Terk Ediyorsa .. Polisinde, Devletinde Ve Sisteminde Buyuk Yanlislari Var Demektirr .. Isyann .!

SheFy

SheFy

Üye
Olaya fransiz kaldim :/

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Orda birşey diyemem şimdi hiçbir devlet memuru keyfine göre hareket edemez.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Demekki Devlet O Izni Veriyor Bro .. Demekki Devlet Göz Yumuyorr .. Lanet Olsun Boyle Devletede, Sistemede, Yonetenlerede .. Valla Billa ..

SheFy

SheFy

Üye
yav olay ne ?

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Demekki Devlet O Izni Veriyor Bro .. Demekki Devlet Göz Yumuyorr .. Lanet Olsun Boyle Devletede, Sistemede, Yonetenlerede .. Valla Billa ..

www.youtube.com/watch?v=W4p1JfhYaCg&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DW4p1JfhYaCg&gl=TR

doctorrr

doctorrr

Üye
Mazlum abi yeri var yeri var gel twite ordan konuşalım bu mevzuları ;]

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Bro Turkiyeden Amcam Geldi Tatile .. Simdi HavaAlaninda Adami Tutmuslar .. Vay Efendim Sen Dil Bilmiyorsun Gelmissin Bu Ulkeye Tatile .. Ya Dedim Bak Ben Cagirmisi Benim Oz Amcamdirr .. Boyle Tutamazsiniz Falann .. Bir Fransiz Polisi Burda Kararlari Biz Veririz .. Simdi Sus Dedii .. Bende Susmuyorum Vaktim Yok Acilen Gitmek Zorundayiz Dedimm .. Bagirdim Cagirdim .. 4 Iri Yari Polis Beni Tuttuklari Gibi Disari Attilarr .. 4 Saatte Nezatrette Kaldimm .. Nedenn .? Iki Kelime Ettim Diye .

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bro Turkiyeden Amcam Geldi Tatile .. Simdi HavaAlaninda Adami Tutmuslar .. Vay Efendim Sen Dil Bilmiyorsun Gelmissin Bu Ulkeye Tatile .. Ya Dedim Bak Ben Cagirmisi Benim Oz Amcamdirr .. Boyle Tutamazsiniz Falann .. Bir Fransiz Polisi Burda Kararlari Biz Veririz .. Simdi Sus Dedii .. Bende Susmuyorum Vaktim Yok Acilen Gitmek Zorundayiz Dedimm .. Bagirdim Cagirdim .. 4 Iri Yari Polis Beni Tuttuklari Gibi Disari Attilarr .. 4 Saatte Nezatrette Kaldimm .. Nedenn .? Iki Kelime Ettim Diye .

Şerefsizler.

SheFy

SheFy

Üye

vay kahpeler. abi sen belcikada degil miydin?

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
E Turkiyeye Binlerce Turist Geliyorrr .. Hepsi Turkce Bilmek Zorunda Mii .?Bak Bak Simdi Su Olaya Bakk ..
Turkiyeye Gelen Turkce Ogrenmiyorr .. Ama Ingilizce Bilmeyen Adami Artik Turistik Yerde Calistirmiyorlarrr .. Bro Nedir Bu .?

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
merhaba

otostopçu

otostopçu

Üye
heyo beyler

doctorrr

doctorrr

Üye
Size iyi sohbetler...