Aynen ben 5800'la bile yaptım :ehe
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Dandanakan92' Alıntı: Abi melekete gidersen haber ver belki denk gelirsek görüşürüz Genişletmek için tıkla ... yakın zamanda giderim sen ne zaman gidersin zaten şu sıralar uzun bi süre memlekette olacağım Kocaeli'de takılıyorum biraz işlerim var
Dandanakan92' Alıntı: Abi melekete gidersen haber ver belki denk gelirsek görüşürüz Genişletmek için tıkla ... yakın zamanda giderim sen ne zaman gidersin zaten şu sıralar uzun bi süre memlekette olacağım Kocaeli'de takılıyorum biraz işlerim var
Dandanakan92 Üye 'TUĞ'' Alıntı: opera minide hiçbiey olmuyor merak etme ben her sürümde denedim avatarımı değiştirdim vs. vs. Genişletmek için tıkla ... Opera mobile'dan aşağısı kesmiyo abi - - - Eklendi - - - 'TUĞ'' Alıntı: yakın zamanda giderim sen ne zaman gidersin zaten şu sıralar uzun bi süre memlekette olacağım Kocaeli'de takılıyorum biraz işlerim var Genişletmek için tıkla ... 15 tatilde belki abi
'TUĞ'' Alıntı: opera minide hiçbiey olmuyor merak etme ben her sürümde denedim avatarımı değiştirdim vs. vs. Genişletmek için tıkla ... Opera mobile'dan aşağısı kesmiyo abi - - - Eklendi - - - 'TUĞ'' Alıntı: yakın zamanda giderim sen ne zaman gidersin zaten şu sıralar uzun bi süre memlekette olacağım Kocaeli'de takılıyorum biraz işlerim var Genişletmek için tıkla ... 15 tatilde belki abi
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap DeEenzameMan' Alıntı: Iyi aksamlar. Genişletmek için tıkla ... İyi akşamlar hoş geldin
Dandanakan92 Üye Furkan Emekli' Alıntı: Opera mobile çok ram yer Genişletmek için tıkla ... Hemde çok
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Dandanakan92' Alıntı: Opera mobile'dan aşağısı kesmiyo abi onda da oluyor - - - Eklendi - - - 15 tatilde belki abi Genişletmek için tıkla ... o zaman olabilir buluşuruz şunun şurası 20 km yani
Dandanakan92' Alıntı: Opera mobile'dan aşağısı kesmiyo abi onda da oluyor - - - Eklendi - - - 15 tatilde belki abi Genişletmek için tıkla ... o zaman olabilir buluşuruz şunun şurası 20 km yani
Dandanakan92 Üye 'TUĞ'' Alıntı: o zaman olabilir buluşuruz şunun şurası 20 km yani Genişletmek için tıkla ... Yazın olsa motora atlar gelirdim abi ama kış olursa seni ağırlamak isterim
'TUĞ'' Alıntı: o zaman olabilir buluşuruz şunun şurası 20 km yani Genişletmek için tıkla ... Yazın olsa motora atlar gelirdim abi ama kış olursa seni ağırlamak isterim
Dandanakan92 Üye Furkan Emekli' Alıntı: Mini kullan. Genişletmek için tıkla ... Deniyim bi Mobil olmayan biri link atabilir mi?
Furkan Emekli' Alıntı: Mini kullan. Genişletmek için tıkla ... Deniyim bi Mobil olmayan biri link atabilir mi?
Dandanakan92 Üye Furkan Emekli' Alıntı: Inşallah Denk gelirsiniz birgün Genişletmek için tıkla ... Sende gel kardeşim beklerim
Furkan Emekli' Alıntı: Inşallah Denk gelirsiniz birgün Genişletmek için tıkla ... Sende gel kardeşim beklerim
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Dandanakan92' Alıntı: Deniyim bi Mobil olmayan biri link atabilir mi? Genişletmek için tıkla ... http://www.maxicep.com/symbian-3-we...s60v3-s-1-s-3-signed-resmi-turkce-732048.html
Dandanakan92' Alıntı: Deniyim bi Mobil olmayan biri link atabilir mi? Genişletmek için tıkla ... http://www.maxicep.com/symbian-3-we...s60v3-s-1-s-3-signed-resmi-turkce-732048.html
Furkan Emekli Üye Dandanakan92' Alıntı: Sende gel kardeşim beklerim Genişletmek için tıkla ... Inşallah.