Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

AssassinmasteR

AssassinmasteR

Üye
şimdiik gelelım su eskı yenı muhabbetıne. ben yenı uye oldum sızler gıbı 2009 yada 2010 yada 2011 lı degılım. hanı o eskı sohbetler dedıgınızde içerlemıyor değilim hani. buranın nesesını yenıler mı bozdu acaba boyle bır soru takıldı kafama. ama emın oldugum bir konu var kı o da hal ve hareketlerım. Allah'a şükür kendımden emınım bu konuda üzerime alınmadım yanii.
Ama lütfen yenılerıde dıslamayınız!!! siz de yenıydınız bir zamanlar :tebessüm:

Ben de eskiyim burada ama sen benden daha aktifsin yani % 100 hak lisin

__xXx__

__xXx__

Üye
şimdiik gelelım su eskı yenı muhabbetıne. ben yenı uye oldum sızler gıbı 2009 yada 2010 yada 2011 lı degılım. hanı o eskı sohbetler dedıgınızde içerlemıyor değilim hani. buranın nesesını yenıler mı bozdu acaba boyle bır soru takıldı kafama. ama emın oldugum bir konu var kı o da hal ve hareketlerım. Allah'a şükür kendımden emınım bu konuda üzerime alınmadım yanii.

yenilerden ziyade bizi kızdıran forumu çileden çıkaran şahsiyetler ama genelde yeni üyeler oluyor o kişiler yoksa yeni üye olup adam olan da çok var

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye

sağolasın paşam teşekkür ederim yuvarlanıp gidiyo işte pek uğramıyorsun:(

Nedenini az çok bilirsin paşam geçmişte yaşanmış birtakım olaylar ve öğrenci olarak yaşadığım bir hayat... Ve en önemlisi bizim eski tayfamızın burada olmayışı.Toplu göremediğim için tek tek hal hatır soruyorum artık mecbur.

__xXx__

__xXx__

Üye

Nedenini az çok bilirsin paşam geçmişte yaşanmış birtakım olaylar ve öğrenci olarak yaşadığım bir hayat... Ve en önemlisi bizim eski tayfamızın burada olmayışı.Toplu göremediğim için tek tek hal hatır soruyorum artık mecbur.

aynen paşa aklıma geldikçede üzülüyorum ve allah raZı olsun unutmadın bizleri

- - - Eklendi - - -

ee sustunuz:zzz:

- - - Eklendi - - -

bir zamanlar cevap yazana kadar 2-3 sayfa geride kalırdım bir de şimdiye bak

- - - Eklendi - - -

AssassinmasteR

AssassinmasteR

Üye
Tam ben söyleyecek tim ağzımdan aldın

SHS

SHS

Üye

ben de çok eski değilim, 1 yıldan fazla süredir aktif üyeyim ondan öncesi indir çık.. bana da eski üye, geçen yaz, geçen bayram muhabbeti yapıldı gelecek bayram, yaz bizimdir dedim alınmadım.. burda bahsedilen düzen, seviye vs. yeniyi dışlamıyoruz, daha çok anlamıyoruz diyelim :hmmm bunun sonucunda eskiye özlem oluyor elbette

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye

aynen paşa aklıma geldikçede üzülüyorum ve allah raZı olsun unutmadın bizleri

- - - Eklendi - - -

ee sustunuz:zzz:

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Allah hepmizden Razı Olsun inşallah paşam. Dostlar unutulmaz imzama bakarsan neden burda olduğumu hala niye girdiğimi mesajlarımı sürekli kontrol etmemin sebebini daha iyi anlarsın :)

somurtukk

somurtukk

Üye
neyse neyse :)
iyi olanlar da var dimi yenilerden bknz somurtukk :islik

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ben gidiyorum haydi iyi geceler millet :bye2:

__xXx__

__xXx__

Üye

Allah hepmizden Razı Olsun inşallah paşam. Dostlar unutulmaz imzama bakarsan neden burda olduğumu hala niye girdiğimi mesajlarımı sürekli kontrol etmemin sebebini daha iyi anlarsın :)

:sarıl::op:

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

ben de çok eski değilim, 1 yıldan fazla süredir aktif üyeyim ondan öncesi indir çık.. bana da eski üye, geçen yaz, geçen bayram muhabbeti yapıldı gelecek bayram, yaz bizimdir dedim alınmadım.. burda bahsedilen düzen, seviye vs. yeniyi dışlamıyoruz, daha çok anlamıyoruz diyelim :hmmm bunun sonucunda eskiye özlem oluyor elbette

farklı düşünceye sahip yeni kişiliklere tahamul göetermek lazım. herkes aynı fikirde olmak zorunda değil
her bölgeden insanlar var. açılan bir konuda farklı farklı mesajlar yazılabilir. bir başkasının düşüncesine
saygı duymak lazım.

- - - Eklendi - - -

ben gidiyorum haydi iyi geceler millet :bye2:

Allah rahatlık versin uyku ölümün küçük kardeşiymiş

SHS

SHS

Üye
ben de keyfinizi kaçırmadan gideyim, iyi muhabbetler :)

__xXx__

__xXx__

Üye
yarım saate yola çıkıcam daha hazırlanmadım bile :ehe

somurtukk

somurtukk

Üye
ne zmn geldinde ne zmn gidiyorsun gökhan :)

__xXx__

__xXx__

Üye
hazır ortamı bulmuşken yardırak biraz:D

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
farklı düşünceye sahip yeni kişiliklere tahamul göetermek lazım. herkes aynı fikirde olmak zorunda değil
her bölgeden insanlar var. açılan bir konuda farklı farklı mesajlar yazılabilir. bir başkasının düşüncesine
saygı duymak lazım.

- - - Eklendi - - -

Allah rahatlık versin uyku ölümün küçük kardeşiymiş

Farklı yorumlara hepimiz açığız ancak bu yorumlar yada konular gereksiz ise konu dışına açılıyorsa ve ayıplanacak bir konuysa bu konunun aaçılması yada buna yorum atılması ne kadar gerekli ne kadar düzeyli olur önemli olan bu.

Üst Alt