El bırakarak bisikletin üstünde uyuyorum.
Black-killing Üye Furkan Emekli' Alıntı: Bakın çarptığım üye ne hale geldi Genişletmek için tıkla ... Yalan söylüyor beyler inanmaxgt.d t.dwpt.dpat.epj.( çarpıldı )
Furkan Emekli' Alıntı: Bakın çarptığım üye ne hale geldi Genişletmek için tıkla ... Yalan söylüyor beyler inanmaxgt.d t.dwpt.dpat.epj.( çarpıldı )
Kingmortall Üye Furkan Emekli' Alıntı: El bırakarak bisikletin üstünde uyuyorum. Genişletmek için tıkla ...
Furkan Emekli Üye Neyse gençler evelallah benim anılarım bitmez sizin dertleriniz bitmez Kısaca fakirin çilesi ölünce biter ömrü biter çilesi bitmez.
Neyse gençler evelallah benim anılarım bitmez sizin dertleriniz bitmez Kısaca fakirin çilesi ölünce biter ömrü biter çilesi bitmez.
Black-killing Üye haydaravısyon' Alıntı: bana bir zombinin agızından ölmeden önceki günlerini anlatan bir şiir yaz Genişletmek için tıkla ... Tamam Zombi ; Ölüm ölüm dediğin nedir gülüm ? Ben senin için yaşamayı göze almışım. - - - Eklendi - - - Bisikletle hızlı giderken çocuk önüme bi atladı direk apuş arasına girdi
haydaravısyon' Alıntı: bana bir zombinin agızından ölmeden önceki günlerini anlatan bir şiir yaz Genişletmek için tıkla ... Tamam Zombi ; Ölüm ölüm dediğin nedir gülüm ? Ben senin için yaşamayı göze almışım. - - - Eklendi - - - Bisikletle hızlı giderken çocuk önüme bi atladı direk apuş arasına girdi
Kingmortall Üye Şu anda 7 kişi bu konuyu okuyor. (4 üye ve 3 misafir) Kingmortall, Black-killing, Furkan Emekli, iyavuzoz şu misafirler ayakta kaldı
Şu anda 7 kişi bu konuyu okuyor. (4 üye ve 3 misafir) Kingmortall, Black-killing, Furkan Emekli, iyavuzoz şu misafirler ayakta kaldı
iyavuzoz Üye Furkan Emekli' Alıntı: Neyse gençler evelallah benim anılarım bitmez sizin dertleriniz bitmez Kısaca fakirin çilesi ölünce biter ömrü biter çilesi bitmez. Genişletmek için tıkla ... gidiyorsun sanıyorum iyi uykular
Furkan Emekli' Alıntı: Neyse gençler evelallah benim anılarım bitmez sizin dertleriniz bitmez Kısaca fakirin çilesi ölünce biter ömrü biter çilesi bitmez. Genişletmek için tıkla ... gidiyorsun sanıyorum iyi uykular
Kingmortall Üye Black-killing' Alıntı: Tamam Zombi ; Ölüm ölüm dediğin nedir gülüm ? Ben senin için yaşamayı göze almışım. - - - Eklendi - - - Bisikletle hızlı giderken çocuk önüme bi atladı direk apuş arasına girdi Genişletmek için tıkla ... oof o nasıl sövüyodur sana şimdi hasar varmıydı
Black-killing' Alıntı: Tamam Zombi ; Ölüm ölüm dediğin nedir gülüm ? Ben senin için yaşamayı göze almışım. - - - Eklendi - - - Bisikletle hızlı giderken çocuk önüme bi atladı direk apuş arasına girdi Genişletmek için tıkla ... oof o nasıl sövüyodur sana şimdi hasar varmıydı
Kingmortall Üye Furkan Emekli' Alıntı: Bu üyelerden 3.sü çok tanıdık geldi Genişletmek için tıkla ... ayakta kaldılar buyursunlar otursunlar çay kahve ikram edelim
Furkan Emekli' Alıntı: Bu üyelerden 3.sü çok tanıdık geldi Genişletmek için tıkla ... ayakta kaldılar buyursunlar otursunlar çay kahve ikram edelim
Furkan Emekli Üye iyavuzoz' Alıntı: gidiyorsun sanıyorum iyi uykular Genişletmek için tıkla ... Sağol biraz durayım giderim. - - - Eklendi - - - Kingmortall' Alıntı: ayakta kaldılar buyursunlar otursunlar çay kahve ikram edelim Genişletmek için tıkla ... Eyvallah sağol
iyavuzoz' Alıntı: gidiyorsun sanıyorum iyi uykular Genişletmek için tıkla ... Sağol biraz durayım giderim. - - - Eklendi - - - Kingmortall' Alıntı: ayakta kaldılar buyursunlar otursunlar çay kahve ikram edelim Genişletmek için tıkla ... Eyvallah sağol
Black-killing Üye Kingmortall' Alıntı: oof o nasıl sövüyodur sana şimdi hasar varmıydı Genişletmek için tıkla ... Hasar mı bilmem alet kalmadı ki hasar olsun
Kingmortall' Alıntı: oof o nasıl sövüyodur sana şimdi hasar varmıydı Genişletmek için tıkla ... Hasar mı bilmem alet kalmadı ki hasar olsun