:hmmm
paradox07 Üye Ne yaparsın ya,milletin okulu var,işi var şimdi.yazın herkes tatilde benim de 11de dersim var,çok geç olmadan yatayım ama biraz daha takılırım
Ne yaparsın ya,milletin okulu var,işi var şimdi.yazın herkes tatilde benim de 11de dersim var,çok geç olmadan yatayım ama biraz daha takılırım
Dandanakan92 Üye Kingmortall' Alıntı: 1 dk bakmasan 8 10 sayfa atlardı ne günlerdi be Genişletmek için tıkla ... Mobilden yetişilmezdi
Kingmortall' Alıntı: 1 dk bakmasan 8 10 sayfa atlardı ne günlerdi be Genişletmek için tıkla ... Mobilden yetişilmezdi
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap paradox07' Alıntı: ne oldu abim neden düşüncelisin böyle Genişletmek için tıkla ... hiç adaş
paradox07 Üye 'TUĞ'' Alıntı: hiç adaş Genişletmek için tıkla ... anlat anlat biz dinleriz zaten işim gücüm bu olacak benim - - - Eklendi - - - zaza' Alıntı: İyi geceler ben yatiyorum Genişletmek için tıkla ... iyi geceler man
'TUĞ'' Alıntı: hiç adaş Genişletmek için tıkla ... anlat anlat biz dinleriz zaten işim gücüm bu olacak benim - - - Eklendi - - - zaza' Alıntı: İyi geceler ben yatiyorum Genişletmek için tıkla ... iyi geceler man
paradox07 Üye 'TUĞ'' Alıntı: anlatacak bişey yok yatmayı düşünüyordum kimler var diye bi baktım Genişletmek için tıkla ... tamam abi.hayırlı geceler
'TUĞ'' Alıntı: anlatacak bişey yok yatmayı düşünüyordum kimler var diye bi baktım Genişletmek için tıkla ... tamam abi.hayırlı geceler
somurtukk Üye Furkan Emekli' Alıntı: Arkadaşlar hepinize iyi geceler diyorum ve çıkıyorum kendinize iyi bakın kavga etmeyin ve kalp kırmayın. Hepinizi seviyorum Genişletmek için tıkla ... sende iyi bak kendıne
Furkan Emekli' Alıntı: Arkadaşlar hepinize iyi geceler diyorum ve çıkıyorum kendinize iyi bakın kavga etmeyin ve kalp kırmayın. Hepinizi seviyorum Genişletmek için tıkla ... sende iyi bak kendıne
paradox07 Üye Kingmortall' Alıntı: uykum geldi ya benim Genişletmek için tıkla ... aynen benim de uykum geldi.bi beş dakka sonra falan çıkarım - - - Eklendi - - - somurtukk' Alıntı: aleykum selam Genişletmek için tıkla ... sen selam verdin diye ben de selam verdim sana
Kingmortall' Alıntı: uykum geldi ya benim Genişletmek için tıkla ... aynen benim de uykum geldi.bi beş dakka sonra falan çıkarım - - - Eklendi - - - somurtukk' Alıntı: aleykum selam Genişletmek için tıkla ... sen selam verdin diye ben de selam verdim sana