tekrar hoş geldin tekrara hoşbulduk
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap haydaravısyon' Alıntı: tekrar hoş geldin Genişletmek için tıkla ... tekrara hoşbulduk
EroL Emekli Yönetici Niye banlayım yahu burdan bakınca düşman gibi görünüyorsunuz. Teyit edeyim dedim
Black-killing Üye Beyler herkes sığınaklara geçsin benim opera mini çıldırdı kafasından yorum yapıyor.Kaçın kurtulun.Hakaret eder kaldıramazsınız
Beyler herkes sığınaklara geçsin benim opera mini çıldırdı kafasından yorum yapıyor.Kaçın kurtulun.Hakaret eder kaldıramazsınız
haydaravısyon Üye somurtukk' Alıntı: bak ya bak haydaravisyonn gordum yazdigini hmm Genişletmek için tıkla ... yalanmıyım
somurtukk' Alıntı: bak ya bak haydaravisyonn gordum yazdigini hmm Genişletmek için tıkla ... yalanmıyım
Black-killing Üye EroL' Alıntı: Niye banlayım yahu burdan bakınca düşman gibi görünüyorsunuz. Teyit edeyim dedim Genişletmek için tıkla ... Şaka yaptım zaten Ben sizden korkmuyorum ki zaten ehehe ( Altına işedi )
EroL' Alıntı: Niye banlayım yahu burdan bakınca düşman gibi görünüyorsunuz. Teyit edeyim dedim Genişletmek için tıkla ... Şaka yaptım zaten Ben sizden korkmuyorum ki zaten ehehe ( Altına işedi )
Black-killing Üye Off off hepimize lanet olsun hepimize . - - - Eklendi - - - Ah ulan hayat oyuncağını niye sadece garibanlardan seçiyorsun
Off off hepimize lanet olsun hepimize . - - - Eklendi - - - Ah ulan hayat oyuncağını niye sadece garibanlardan seçiyorsun
Furkan Emekli Üye - - - Eklendi - - - somurtukk' Alıntı: herkese hayirli geceler hosca ve mutlu kalin Genişletmek için tıkla ... Sana da hayırlı geceler - - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - - somurtukk' Alıntı: herkese hayirli geceler hosca ve mutlu kalin Genişletmek için tıkla ... Sana da hayırlı geceler - - - Eklendi - - -
Black-killing Üye somurtukk' Alıntı: herkese hayirli geceler hosca ve mutlu kalin Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler - - - Eklendi - - - Ama mutlu kalma konusu biraz sıkıntılı
somurtukk' Alıntı: herkese hayirli geceler hosca ve mutlu kalin Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler - - - Eklendi - - - Ama mutlu kalma konusu biraz sıkıntılı