Selamlar ... aleyküm selam :)
CABBAR Üye Pondusss' Alıntı: uykum var gitmekle kalmak arasında kararsızım. Aniden gidersem uyuyakalmış olabilirim Genişletmek için tıkla ... Sende gidiyorum deyip gidemeyenlerdensın demek Furkan Ben gidiyorum deyip 2 saat daha kaldığımı hatırlıyorum
Pondusss' Alıntı: uykum var gitmekle kalmak arasında kararsızım. Aniden gidersem uyuyakalmış olabilirim Genişletmek için tıkla ... Sende gidiyorum deyip gidemeyenlerdensın demek Furkan Ben gidiyorum deyip 2 saat daha kaldığımı hatırlıyorum
Nextman Emekli Yönetici rabbace' Alıntı: "Gençler,genç kalanlar" Muhammed geldi aklıma nedense sait abi Ne yapıyor ki şimdi orada Muhammed. Bu arada Hoş geldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk, günsaymayı öğreniyordur
rabbace' Alıntı: "Gençler,genç kalanlar" Muhammed geldi aklıma nedense sait abi Ne yapıyor ki şimdi orada Muhammed. Bu arada Hoş geldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk, günsaymayı öğreniyordur
somurtukk Üye Furkan Emekli' Alıntı: Evet geçen Facebook'ta gördüm profil resmini değiştirmiş Genişletmek için tıkla ... ayy delii şey
Furkan Emekli' Alıntı: Evet geçen Facebook'ta gördüm profil resmini değiştirmiş Genişletmek için tıkla ... ayy delii şey
Amaru Shady Üye Furkan Emekli' Alıntı: Ponduss Real Madrid yeniliyor dakika 87 Genişletmek için tıkla ... biliyorum
CABBAR Üye nextman' Alıntı: Hoşbulduk, günsaymayı öğreniyordur Genişletmek için tıkla ... Artık gelince başlar askerlik anılarını anlatmaya
nextman' Alıntı: Hoşbulduk, günsaymayı öğreniyordur Genişletmek için tıkla ... Artık gelince başlar askerlik anılarını anlatmaya
Furkan Emekli Üye Pondusss' Alıntı: biliyorum Genişletmek için tıkla ... Bu aralar formda değiller hem Mesut Özil'in oynamadığı çok belli oluyor.
Pondusss' Alıntı: biliyorum Genişletmek için tıkla ... Bu aralar formda değiller hem Mesut Özil'in oynamadığı çok belli oluyor.
Amaru Shady Üye rabbace' Alıntı: Sende gidiyorum deyip gidemeyenlerdensın demek Furkan Ben gidiyorum deyip 2 saat daha kaldığımı hatırlıyorum Genişletmek için tıkla ... ben sabahladım be güzel günlerdi
rabbace' Alıntı: Sende gidiyorum deyip gidemeyenlerdensın demek Furkan Ben gidiyorum deyip 2 saat daha kaldığımı hatırlıyorum Genişletmek için tıkla ... ben sabahladım be güzel günlerdi
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Pondusss' Alıntı: uykum var gitmekle kalmak arasında kararsızım. Aniden gidersem uyuyakalmış olabilirim Genişletmek için tıkla ... o zaman sana bi soru sorayım generaller gurubuna nasıl katılım yapılıyor
Pondusss' Alıntı: uykum var gitmekle kalmak arasında kararsızım. Aniden gidersem uyuyakalmış olabilirim Genişletmek için tıkla ... o zaman sana bi soru sorayım generaller gurubuna nasıl katılım yapılıyor
Amaru Shady Üye doctorrr' Alıntı: fuki pontus kaarşim n'aber yaa Genişletmek için tıkla ... aynı bea - - - Eklendi - - - Furkan Emekli' Alıntı: Bu aralar formda değiller hem Mesut Özil'in oynamadığı çok belli oluyor. Genişletmek için tıkla ... Mesut ilk 11'deydi
doctorrr' Alıntı: fuki pontus kaarşim n'aber yaa Genişletmek için tıkla ... aynı bea - - - Eklendi - - - Furkan Emekli' Alıntı: Bu aralar formda değiller hem Mesut Özil'in oynamadığı çok belli oluyor. Genişletmek için tıkla ... Mesut ilk 11'deydi
CABBAR Üye Pondusss' Alıntı: ben sabahladım be güzel günlerdi Genişletmek için tıkla ... Aynen be Furkan sadece 4 kişi saat 4'e kadar sohbet ettik burada. Muhammed, Doe, Tamer ve Ben. Güzeldi
Pondusss' Alıntı: ben sabahladım be güzel günlerdi Genişletmek için tıkla ... Aynen be Furkan sadece 4 kişi saat 4'e kadar sohbet ettik burada. Muhammed, Doe, Tamer ve Ben. Güzeldi