AleykümSelam Hoşgeldin :) Hosbulduk
BreakerZote Üye Furkan Emekli' Alıntı: Bugün kimse yok Genişletmek için tıkla ... Bende yeni geldim yatmadan bir bakayim dedim ssbah 7de kalkacam
Furkan Emekli' Alıntı: Bugün kimse yok Genişletmek için tıkla ... Bende yeni geldim yatmadan bir bakayim dedim ssbah 7de kalkacam
BreakerZote Üye Black-killing' Alıntı: O zaman burda durma git uyu Genişletmek için tıkla ... Mobilim zaten uyuyacam simdi
Black-killing' Alıntı: O zaman burda durma git uyu Genişletmek için tıkla ... Mobilim zaten uyuyacam simdi
Black-killing Üye Neyse bende kaçar herkes Allah ' a emanet olsun kendinize iyi bakın hayırlı sabahlar.
MasteLaa Üye Hortlar abim burası eskiden bizim mekandı ben de ilk defa hortlattım yalnız Bu arada tatlı rüyalar görüşürüz
Hortlar abim burası eskiden bizim mekandı ben de ilk defa hortlattım yalnız Bu arada tatlı rüyalar görüşürüz
haydaravısyon Üye Furkan Emekli' Alıntı: Cümleten SelamünAleyküm Herkese iyi geceler ve iyi sohbetler... Genişletmek için tıkla ... aslm hoş geldin
Furkan Emekli' Alıntı: Cümleten SelamünAleyküm Herkese iyi geceler ve iyi sohbetler... Genişletmek için tıkla ... aslm hoş geldin
Furkan Emekli Üye haydaravısyon' Alıntı: aslm hoş geldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk sağol Nasılsın ? - - - Eklendi - - - 'TUĞ'' Alıntı: S.a gececiler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... AleykümSelam Hoşgeldin
haydaravısyon' Alıntı: aslm hoş geldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk sağol Nasılsın ? - - - Eklendi - - - 'TUĞ'' Alıntı: S.a gececiler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... AleykümSelam Hoşgeldin
Furkan Emekli Üye 'TUĞ'' Alıntı: Hoş bulduk Furkan nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyiyiz Sağol Seni Sormalı