o değilde yastığım düşecek :D Gözümden Neler Düştü Yastık Düşse Ne Olacak Doktor :)
BreakerZote Üye doctorrr' Alıntı: o değilde yastığım düşecek Genişletmek için tıkla ... Gözümden Neler Düştü Yastık Düşse Ne Olacak Doktor
doctorrr' Alıntı: o değilde yastığım düşecek Genişletmek için tıkla ... Gözümden Neler Düştü Yastık Düşse Ne Olacak Doktor
jackalmami Üye Yok yazıyorum. Sen buraya yazarken ağzınla tekrarlıyor musun yoksa abi? - - - Eklendi - - - BreakerZote' Alıntı: Gözümden Neler Düştü Yastık Düşse Ne Olacak Doktor Genişletmek için tıkla ... Yıldızlarda kayar durmaz yerinde. Bırak insanlarda düşsün gözünden, durmasın orda.
Yok yazıyorum. Sen buraya yazarken ağzınla tekrarlıyor musun yoksa abi? - - - Eklendi - - - BreakerZote' Alıntı: Gözümden Neler Düştü Yastık Düşse Ne Olacak Doktor Genişletmek için tıkla ... Yıldızlarda kayar durmaz yerinde. Bırak insanlarda düşsün gözünden, durmasın orda.
doctorrr Üye BreakerZote' Alıntı: Gözümden Neler Düştü Yastık Düşse Ne Olacak Doktor Genişletmek için tıkla ... abi sıkıntılısın kanımca mevzuyu sormuyorum
BreakerZote' Alıntı: Gözümden Neler Düştü Yastık Düşse Ne Olacak Doktor Genişletmek için tıkla ... abi sıkıntılısın kanımca mevzuyu sormuyorum
jackalmami Üye doctorrr' Alıntı: abi sıkıntılısın kanımca mevzuyu sormuyorum Genişletmek için tıkla ... Sıkıntı biter mi cevabına hazır ol
doctorrr' Alıntı: abi sıkıntılısın kanımca mevzuyu sormuyorum Genişletmek için tıkla ... Sıkıntı biter mi cevabına hazır ol
jackalmami Üye BreakerZote' Alıntı: Salla Gitsin Genişletmek için tıkla ... O sallar da, önemli olan senin sallaman.
BreakerZote' Alıntı: Salla Gitsin Genişletmek için tıkla ... O sallar da, önemli olan senin sallaman.
doctorrr Üye jackalmami' Alıntı: Sıkıntı biter mi cevabına hazır ol Genişletmek için tıkla ... abi olabilir yani bende kriz geçirdim bi ara senle konuşmuştuk hatta baya krizdi yani
jackalmami' Alıntı: Sıkıntı biter mi cevabına hazır ol Genişletmek için tıkla ... abi olabilir yani bende kriz geçirdim bi ara senle konuşmuştuk hatta baya krizdi yani
BreakerZote Üye jackalmami' Alıntı: O sallar da, önemli olan senin sallaman. Genişletmek için tıkla ... 1 Sn
jackalmami Üye BreakerZote' Alıntı: 1 Sn Genişletmek için tıkla ... Hayırdır abi ne salladın 1 sn. Sonra Yoksa
haydaravısyon Üye jackalmami' Alıntı: Hayırdır abi ne salladın 1 sn. Sonra Yoksa Genişletmek için tıkla ...
BreakerZote Üye jackalmami' Alıntı: Hayırdır abi ne salladın 1 sn. Sonra Yoksa Genişletmek için tıkla ... İyi Gördün Salla Salla Yarasın
jackalmami' Alıntı: Hayırdır abi ne salladın 1 sn. Sonra Yoksa Genişletmek için tıkla ... İyi Gördün Salla Salla Yarasın
jackalmami Üye doctorrr' Alıntı: abi olabilir yani bende kriz geçirdim bi ara senle konuşmuştuk hatta baya krizdi yani Genişletmek için tıkla ... Hepsi geçiyor da, bazıları üstümüzden geçiyor maalesef. Yıllarca çıkamıyorsun etkisinden Tabi en güzeli çıkamadığını, çıkamayacağını bile bile takmamak. "Öldürmeyen acı, kuvvetlendirir"
doctorrr' Alıntı: abi olabilir yani bende kriz geçirdim bi ara senle konuşmuştuk hatta baya krizdi yani Genişletmek için tıkla ... Hepsi geçiyor da, bazıları üstümüzden geçiyor maalesef. Yıllarca çıkamıyorsun etkisinden Tabi en güzeli çıkamadığını, çıkamayacağını bile bile takmamak. "Öldürmeyen acı, kuvvetlendirir"
doctorrr Üye jackalmami' Alıntı: Hepsi geçiyor da, bazıları üstümüzden geçiyor maalesef. Yıllarca çıkamıyorsun etkisinden Tabi en güzeli çıkamadığını, çıkamayacağını bile bile takmamak. "Öldürmeyen acı, kuvvetlendirir" Genişletmek için tıkla ... ben kuvvetlenmek, güçlenmek istemiyorum.
jackalmami' Alıntı: Hepsi geçiyor da, bazıları üstümüzden geçiyor maalesef. Yıllarca çıkamıyorsun etkisinden Tabi en güzeli çıkamadığını, çıkamayacağını bile bile takmamak. "Öldürmeyen acı, kuvvetlendirir" Genişletmek için tıkla ... ben kuvvetlenmek, güçlenmek istemiyorum.