Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

doctorrr

doctorrr

Üye
ben n'apıyım işte hastayım uyku tutmadı boğazım çok pis ağrıyor bi halsizlik bitkinlik işte rapor aldım yarın gitmeyecem okula kötüyüm ama ruhen iyiyim

jackalmami

jackalmami

Üye
ben n'apıyım işte hastayım uyku tutmadı boğazım çok pis ağrıyor bi halsizlik bitkinlik işte rapor aldım yarın gitmeyecem okula kötüyüm ama ruhen iyiyim

Tekrar geçmiş olsun. Ben de yeni yeni düzeliyorum. Geçenki hamamdan sonra üşütmüştüm. Şimdi iyiyim şükürler olsun :)

doctorrr

doctorrr

Üye

Tekrar geçmiş olsun. Ben de yeni yeni düzeliyorum. Geçenki hamamdan sonra üşütmüştüm. Şimdi iyiyim şükürler olsun :)

çok kötü yaa annem yarın gitme diyor gidesim var ama raporumda var napıyım sizce?

BreakerZote

BreakerZote

Üye
Yok Ya :) İyiyim

jackalmami

jackalmami

Üye
Tabi ya. Bulmuşsun fırsatını, devamsızlığa da işlemeyecek daha ne gideceksin. Yat zıbar evinde :D

- - - Eklendi - - -

Yağ yok dedin ya, yakınsa git al diyecektim. Ya da varsa kardeşini gönder. Bu kadar büyütmeye gerek yok yani.

BreakerZote

BreakerZote

Üye
Tabi ya. Bulmuşsun fırsatını, devamsızlığa da işlemeyecek daha ne gideceksin. Yat zıbar evinde :D

- - - Eklendi - - -

Yağ yok dedin ya, yakınsa git al diyecektim. Ya da varsa kardeşini gönder. Bu kadar büyütmeye gerek yok yani.

Yok Yağ Sevmiyorum Ben

doctorrr

doctorrr

Üye
o değilde yastığım düşecek :D

jackalmami

jackalmami

Üye
Sarılarak uyu bugünde. Değer verdiğini bilsin yani. Hem düşme tehlikesi de yaşamaz.

Üst Alt