Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

BreakerZote

BreakerZote

Üye
Konuyu Bilmemde Mami Nereye Gitti

jackalmami

jackalmami

Üye
Burda

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
jackalmami

jackalmami

Üye
Bizim zamanımızda diye başlar, şimdiki gençler bilmezle biter :D

jackalmami

jackalmami

Üye
O değilde alıştırma olsun diye şimdiden mekik, şınav çekmeye başladım da, ard arda yapınca sıkıntı oluyor. Ee bunlar bizi sürekli yatırıp kaldıracak :D Bi ses duydum sanki ? (Alışırsııın) :D

- - - Eklendi - - -

Uzun Künye Sölemek Ölüm

Babamdan, amcamdan bazen duyuyorum. Gayet hok bişey aslında. Rap söyler gibi, takır takır söylüyorlar :D

BreakerZote

BreakerZote

Üye
O değilde alıştırma olsun diye şimdiden mekik, şınav çekmeye başladım da, ard arda yapınca sıkıntı oluyor. Ee bunlar bizi sürekli yatırıp kaldıracak :D Bi ses duydum sanki ? (Alışırsııın) :D

Sen Onlara Gurban Olll :D Çapraz Atlama Halatla Tırmanma İstikamet Yeme Sürünme Ördek Yürüyüşü Ve En Ölümcülü Komando Dansı :D

jackalmami

jackalmami

Üye

Sen Onlara Gurban Olll :D Çapraz Atlama Halatla Tırmanma İstikamet Yeme Sürünme Ördek Yürüyüşü Ve En Ölümcülü Komando Dansı :D

Ne demişler ; boşluktaki kriko kaldırılmaz :D Anladın sen onu :D

BreakerZote

BreakerZote

Üye

- - - Eklendi - - -

Babamdan, amcamdan bazen duyuyorum. Gayet hok bişey aslında. Rap söyler gibi, takır takır söylüyorlar :D

Karmin Gibi Uzun Künye Sölersin :D

- - - Eklendi - - -

Uzun Lafın Kısası Mami Yapacağın Herşeyden İyi Veya Kötü Zevk Almaya Bak Yoksa İşkence Çekersin :D

jackalmami

jackalmami

Üye
O değilde, tank da çok yavaş be. Onu kullanırken daralırım ben. Olmadı çarşıdan bi nitro ayarlıyım ben :eller:

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
|-)

jackalmami

jackalmami

Üye
Ya da bizim Doblo'nun turbosunu mu götürsem :D

BreakerZote

BreakerZote

Üye
Ya Topçu Olsaydın :D

jackalmami

jackalmami

Üye
Ya Topçu Olsaydın :D

Topçu selamı durmak istemiyorum ama ben :D

- - - Eklendi - - -

Bizde şekil var hacı. O ne öyle kepmiş, oymuş, buymuş. Takarım beremi yakarım sigara mı. Değmen benim keyfime :cigara:

BreakerZote

BreakerZote

Üye

Topçu selamı durmak istemiyorum ama ben :D

- - - Eklendi - - -

Bizde şekil var hacı. O ne öyle kepmiş, oymuş, buymuş. Takarım beremi yakarım sigara mı. Değmen benim keyfime :cigara:

Emir Demiri Keser Yapacak Bişeyin Olmazdı Olsaydın :D

Üst Alt