Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

doctorrr

doctorrr

Üye
Gençler uyku tutmadı mami abi beni döveğ misin

somurtukk

somurtukk

Üye
Birader yanlış adamla uğraşıyorsun :zzz:

kimseyle ugrastıgım yok benım yazıları okursan anlarsın. ne bu ya herkes bırılerıne taraf olmus. bırakın da herkes kendı kendının sözcusu olsun. hemen bi savunmalar. Hayır yanı bu örgütlenmenın sebebi nedir anlayamıyorum. kim kimin yanındaysa gruplassın barı ona göre bizde gelmeyiz konularınıza bırdaha hayret bişi.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Neyse gençler hiçbir sebepten dolayı kalp kırmayın zira peygamber efendimizin sözü der ki "Kılp kırmak Kâbe'yi yıkmaktan Daha kötüdür".

Neyse arkadaşlar hepinizi seviyorum kendinize de başkalarına da iyi davranın. Hayırlı geceler.

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3 ve somurtukk
BreakerZote

BreakerZote

Üye
Neyse gençler hiçbir sebepten dolayı kalp kırmayın zira peygamber efendimizin sözü der ki "Kılp kırmak Kâbe'yi yıkmaktan Daha kötüdür".

Neyse arkadaşlar hepinizi seviyorum kendinize de başkalarına da iyi davranın. Hayırlı geceler.

:bye2:

jackalmami

jackalmami

Üye

kimseyle ugrastıgım yok benım yazıları okursan anlarsın. ne bu ya herkes bırılerıne taraf olmus. bırakın da herkes kendı kendının sözcusu olsun. hemen bi savunmalar. Hayır yanı bu örgütlenmenın sebebi nedir anlayamıyorum. kim kimin yanındaysa gruplassın barı ona göre bizde gelmeyiz konularınıza bırdaha hayret bişi.

Burası bizim konumuz değil. Forum benim olsaydı belki ama, maalesef değil. Her neyse yahu, uzatmaya gerek yok. Sen beni yanlış anladın ve kimbilir hakkımda ne düşünüyorsun şimdi. Aslında iyi. Biriside beni kötü bilsin canım, herkes iyi bilecek diye bişey yok. Doğaya aykırı..

Üst Alt