sorayım mı mamu - - - Eklendi - - - mami
BreakerZote Üye Mazlum Somer' Alıntı: Sevdigim Insanla Yine KAVGA VE TARTISMADAN Sonra .. Hepinize Iyi Geceler .. Ama Kimse Bana IYI GECELER Demesin .. Cunku Gecem Cok Kotuu =/ Genişletmek için tıkla ... Takma Her Kötü Geçen Gecenin Sabahı İyiliktir
Mazlum Somer' Alıntı: Sevdigim Insanla Yine KAVGA VE TARTISMADAN Sonra .. Hepinize Iyi Geceler .. Ama Kimse Bana IYI GECELER Demesin .. Cunku Gecem Cok Kotuu =/ Genişletmek için tıkla ... Takma Her Kötü Geçen Gecenin Sabahı İyiliktir
jackalmami Üye Mazlum Somer' Alıntı: Sevdigim Insanla Yine KAVGA VE TARTISMADAN Sonra .. Hepinize Iyi Geceler .. Ama Kimse Bana IYI GECELER Demesin .. Cunku Gecem Cok Kotuu =/ Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler
Mazlum Somer' Alıntı: Sevdigim Insanla Yine KAVGA VE TARTISMADAN Sonra .. Hepinize Iyi Geceler .. Ama Kimse Bana IYI GECELER Demesin .. Cunku Gecem Cok Kotuu =/ Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler
Mazlum Somer Üye BreakerZote' Alıntı: Takma Her Kötü Geçen Gecenin Sabahı İyiliktir Genişletmek için tıkla ... Bana Arkadas Gibi Bakmasi Mahvediyor Beni .. =(
BreakerZote' Alıntı: Takma Her Kötü Geçen Gecenin Sabahı İyiliktir Genişletmek için tıkla ... Bana Arkadas Gibi Bakmasi Mahvediyor Beni .. =(
x-scarface Üye jackalmami' Alıntı: Sorsana Aras ? Bi de soruyor Genişletmek için tıkla ... onbaşı on kişinin başı yüz başı yüz kişinin başı ya çavuş neyin
jackalmami' Alıntı: Sorsana Aras ? Bi de soruyor Genişletmek için tıkla ... onbaşı on kişinin başı yüz başı yüz kişinin başı ya çavuş neyin
iyavuzoz Üye BreakerZote' Alıntı: Orda Toplantı Değil Alem Var Sanki Genişletmek için tıkla ... kısır yiyoz
jackalmami Üye Mazlum Somer' Alıntı: Bana Arkadas Gibi Bakmasi Mahvediyor Beni .. =( Genişletmek için tıkla ... Söyledin mi kendilerine ?
Mazlum Somer' Alıntı: Bana Arkadas Gibi Bakmasi Mahvediyor Beni .. =( Genişletmek için tıkla ... Söyledin mi kendilerine ?
x-scarface Üye BreakerZote' Alıntı: Orda Toplantı Değil Alem Var Sanki Genişletmek için tıkla ... sağ ve sol en öndeki elamanlar öpüşüyor
BreakerZote' Alıntı: Orda Toplantı Değil Alem Var Sanki Genişletmek için tıkla ... sağ ve sol en öndeki elamanlar öpüşüyor
iyavuzoz Üye Tuba.Erva' Alıntı: ben cıkıyorum uykum geldı ii geceler : ) Genişletmek için tıkla ... iyi uykular
x-scarface Üye iyi Tuba.Erva' Alıntı: ben cıkıyorum uykum geldı ii geceler : ) Genişletmek için tıkla ... geceler.
haydaravısyon Üye Tuba.Erva' Alıntı: ben cıkıyorum uykum geldı ii geceler : ) Genişletmek için tıkla ... allah rahatlık versin
Tuba.Erva' Alıntı: ben cıkıyorum uykum geldı ii geceler : ) Genişletmek için tıkla ... allah rahatlık versin
BreakerZote Üye Mazlum Somer' Alıntı: Bana Arkadas Gibi Bakmasi Mahvediyor Beni .. =( Genişletmek için tıkla ... Öleyse Hiç Üsteleme Benden Sana Tavsiye Daha Çok Yakarsın Canını
Mazlum Somer' Alıntı: Bana Arkadas Gibi Bakmasi Mahvediyor Beni .. =( Genişletmek için tıkla ... Öleyse Hiç Üsteleme Benden Sana Tavsiye Daha Çok Yakarsın Canını
haydaravısyon Üye x-scarface' Alıntı: sağ ve sol en öndeki elamanlar öpüşüyor Genişletmek için tıkla ... igrenç
jackalmami Üye x-scarface' Alıntı: onbaşı on kişinin başı yüz başı yüz kişinin başı ya çavuş neyin Genişletmek için tıkla ... öncelikle onbaşı ile yüzbaşı doğru değil. Çavuşsa kendi arasın kısımlara ayrılır. Bkz. Kıdemli çavuş, uzman çavuş, çavuş, çavçav filan
x-scarface' Alıntı: onbaşı on kişinin başı yüz başı yüz kişinin başı ya çavuş neyin Genişletmek için tıkla ... öncelikle onbaşı ile yüzbaşı doğru değil. Çavuşsa kendi arasın kısımlara ayrılır. Bkz. Kıdemli çavuş, uzman çavuş, çavuş, çavçav filan
BreakerZote Üye Tuba.Erva' Alıntı: ben cıkıyorum uykum geldı ii geceler : ) Genişletmek için tıkla ...