-5 yaz telefonuna sen abi ankara çok soğuk kaybetmezsin bişey :ah pişmanım Bıyır ?
jackalmami Üye otostopçu' Alıntı: -5 yaz telefonuna sen abi ankara çok soğuk kaybetmezsin bişey pişmanım Genişletmek için tıkla ... Bıyır ?
otostopçu' Alıntı: -5 yaz telefonuna sen abi ankara çok soğuk kaybetmezsin bişey pişmanım Genişletmek için tıkla ... Bıyır ?
jackalmami Üye BreakerZote' Alıntı: Acemi Birliğim Manisaydı Piyadeydim Komando Özel Harekata Seçildim Elenmişim Bir Baktım Antalya Ordu Evine Düştüm Genişletmek için tıkla ... Kimileri de diyor, belki yutdışına paralı asker olarak da atanabillrsin. Olursa on numara olur valla Ayda en az 500 dolar götürürmüşüm
BreakerZote' Alıntı: Acemi Birliğim Manisaydı Piyadeydim Komando Özel Harekata Seçildim Elenmişim Bir Baktım Antalya Ordu Evine Düştüm Genişletmek için tıkla ... Kimileri de diyor, belki yutdışına paralı asker olarak da atanabillrsin. Olursa on numara olur valla Ayda en az 500 dolar götürürmüşüm
x-scarface Üye iyavuzoz' Alıntı: ben de buradayım gitmiyom Genişletmek için tıkla ... tamam kendine iyi bak
BreakerZote Üye jackalmami' Alıntı: Orada yapanlardan aldığım istihbaratlar doğrultusunda, 211 ve 212 nolu bölükler en kötüleriymiş. Kesin onlara düşerim ben Genişletmek için tıkla ... Bölük Değişken Bişeydir Eğitici Baş Çavuşlardan Kötülenir Bir Bölükte Ortalama 400 Asker Var
jackalmami' Alıntı: Orada yapanlardan aldığım istihbaratlar doğrultusunda, 211 ve 212 nolu bölükler en kötüleriymiş. Kesin onlara düşerim ben Genişletmek için tıkla ... Bölük Değişken Bişeydir Eğitici Baş Çavuşlardan Kötülenir Bir Bölükte Ortalama 400 Asker Var
jackalmami Üye Dar geldi baa Angara şaziye de kaçmış Osman'a çek çek dünyanın kahrınıda Vur vur rakı, bira, şaraba
BreakerZote Üye otostopçu' Alıntı: ankara havaları Genişletmek için tıkla ... Orhan Mamiyi Ziyarete Git Her Hafta Sonu - - - Eklendi - - - Tuba.Erva' Alıntı: merhabaaaaaaa Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin
otostopçu' Alıntı: ankara havaları Genişletmek için tıkla ... Orhan Mamiyi Ziyarete Git Her Hafta Sonu - - - Eklendi - - - Tuba.Erva' Alıntı: merhabaaaaaaa Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin
jackalmami Üye BreakerZote' Alıntı: Bölük Değişken Bişeydir Eğitici Baş Çavuşlardan Kötülenir Bir Bölükte Ortalama 400 Asker Var Genişletmek için tıkla ... Amaaan, kadeeer.. Hayırlısı.. Kafaya takmıyorum zaten. En merak ettiğim nokta, otogar sahnesi. Başka bişey değil
BreakerZote' Alıntı: Bölük Değişken Bişeydir Eğitici Baş Çavuşlardan Kötülenir Bir Bölükte Ortalama 400 Asker Var Genişletmek için tıkla ... Amaaan, kadeeer.. Hayırlısı.. Kafaya takmıyorum zaten. En merak ettiğim nokta, otogar sahnesi. Başka bişey değil
x-scarface Üye Tuba.Erva' Alıntı: hosbulduk nasılsınız cok hızlı yazıyosunuz yaşlıyım ben az yavaş : ) Genişletmek için tıkla ... iyiyiz siz
Tuba.Erva' Alıntı: hosbulduk nasılsınız cok hızlı yazıyosunuz yaşlıyım ben az yavaş : ) Genişletmek için tıkla ... iyiyiz siz
jackalmami Üye x-scarface' Alıntı: ulan ben merhuba desem biriniz cevap vermez be Genişletmek için tıkla ... Cevap
iyavuzoz Üye x-scarface' Alıntı: ulan ben merhuba desem biriniz cevap vermez be Genişletmek için tıkla ... melaba
jackalmami Üye x-scarface' Alıntı: iyiyiz siz Genişletmek için tıkla ... Gitar çal gitar. Daha etkileyici olur