SelamünAleyküm Dostlar iyi sohbetler hepinize :tebessüm:
jackalmami Üye minoo' Alıntı: Hayatta her şeyi salla ama çayı demle demişler Genişletmek için tıkla ... Sallama çaylarda var - - - Eklendi - - - Hiç ateist bi tanıdığım yok ki arkadaş, bu tür tespitlerimi paylaşayım
minoo' Alıntı: Hayatta her şeyi salla ama çayı demle demişler Genişletmek için tıkla ... Sallama çaylarda var - - - Eklendi - - - Hiç ateist bi tanıdığım yok ki arkadaş, bu tür tespitlerimi paylaşayım
MrTech Üye sınav ve sözlü var sınava çalıştım ama şiiri ezberleyemıyorum of fotoşoktan anlayan arkadaşları acil konuya bekliyorum
sınav ve sözlü var sınava çalıştım ama şiiri ezberleyemıyorum of fotoşoktan anlayan arkadaşları acil konuya bekliyorum
ia.phlvn Üye doctorrr' Alıntı: kafam olmuş mamak çöplüğü uykum kaçtı ööh babacım bu nedir yemin ediyom yamuldum Genişletmek için tıkla ... toktooor
doctorrr' Alıntı: kafam olmuş mamak çöplüğü uykum kaçtı ööh babacım bu nedir yemin ediyom yamuldum Genişletmek için tıkla ... toktooor
doctorrr Üye yarın mat sınavı var çalıştım gerçi de içimde tuhaf bi sıkkınlık var yorgan dişliyorum falan - - - Eklendi - - - efenim efenim?
yarın mat sınavı var çalıştım gerçi de içimde tuhaf bi sıkkınlık var yorgan dişliyorum falan - - - Eklendi - - - efenim efenim?
MrTech Üye doctorrr' Alıntı: yarın mat sınavı var çalıştım gerçi de içimde tuhaf bi sıkkınlık var yorgan dişliyorum falan Genişletmek için tıkla ... işledigim konunun köküne kadar çalıştım ama içimde bi kurt var ve edebiyat şiiri basmıyor kafam of
doctorrr' Alıntı: yarın mat sınavı var çalıştım gerçi de içimde tuhaf bi sıkkınlık var yorgan dişliyorum falan Genişletmek için tıkla ... işledigim konunun köküne kadar çalıştım ama içimde bi kurt var ve edebiyat şiiri basmıyor kafam of
haydaravısyon Üye jackalmami' Alıntı: Sallama çaylarda var - - - Eklendi - - - Hiç ateist bi tanıdığım yok ki arkadaş, bu tür tespitlerimi paylaşayım Genişletmek için tıkla ... tanıdıklarım çogu neye inandıklarını bilmiyor herkese iyi geceler
jackalmami' Alıntı: Sallama çaylarda var - - - Eklendi - - - Hiç ateist bi tanıdığım yok ki arkadaş, bu tür tespitlerimi paylaşayım Genişletmek için tıkla ... tanıdıklarım çogu neye inandıklarını bilmiyor herkese iyi geceler