El hareketi mi yapsın yani, ayıptır :birak: Elini kulanmayacaksa nasıl selam vercek peki :hmmm
1STayTRue35 Üye jackalmami' Alıntı: El hareketi mi yapsın yani, ayıptır Genişletmek için tıkla ... Elini kulanmayacaksa nasıl selam vercek peki
jackalmami' Alıntı: El hareketi mi yapsın yani, ayıptır Genişletmek için tıkla ... Elini kulanmayacaksa nasıl selam vercek peki
x-scarface Üye 1STayTRue35' Alıntı: Elini kulanmayacaksa nasıl selam vercek peki Genişletmek için tıkla ... ayak yaparak
1STayTRue35' Alıntı: Elini kulanmayacaksa nasıl selam vercek peki Genişletmek için tıkla ... ayak yaparak
x-scarface Üye jackalmami' Alıntı: Olanla ölene çare yok zaten Genişletmek için tıkla ... deyim pert - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: Zımzımettin Genişletmek için tıkla ... Allah belanı galdıra eyi mi
jackalmami' Alıntı: Olanla ölene çare yok zaten Genişletmek için tıkla ... deyim pert - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: Zımzımettin Genişletmek için tıkla ... Allah belanı galdıra eyi mi
jackalmami Üye Ağızla selam veriliyor buralarda genelde bkz. Selamün aleyküm Aras bu bence sana dilsiz demek istedi - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: deyim pert - - - Eklendi - - - Allah belanı galdıra eyi mi Genişletmek için tıkla ... Bergamp mı düşünüyodun yoksa
Ağızla selam veriliyor buralarda genelde bkz. Selamün aleyküm Aras bu bence sana dilsiz demek istedi - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: deyim pert - - - Eklendi - - - Allah belanı galdıra eyi mi Genişletmek için tıkla ... Bergamp mı düşünüyodun yoksa
jackalmami Üye 1STayTRue35' Alıntı: boşa sarmayın beyler Genişletmek için tıkla ... Kaset dönemi biteli çok oldu Onların dnaları bozuk bence - - - Eklendi - - - La sayfayı yenileye yenileye bi hal oldum. Konuşsanız arrtık diyorum.
1STayTRue35' Alıntı: boşa sarmayın beyler Genişletmek için tıkla ... Kaset dönemi biteli çok oldu Onların dnaları bozuk bence - - - Eklendi - - - La sayfayı yenileye yenileye bi hal oldum. Konuşsanız arrtık diyorum.
x-scarface Üye jackalmami' Alıntı: Neye gülüyon Genişletmek için tıkla ... *ağızla selam *kaset sarma
jackalmami Üye x-scarface' Alıntı: *ağızla selam *kaset sarma Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Hala bitmedi mi gülmen ? Gıdı gıdı gıdı gıdı
x-scarface' Alıntı: *ağızla selam *kaset sarma Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Hala bitmedi mi gülmen ? Gıdı gıdı gıdı gıdı
x-scarface Üye mami kardeşim ben yatayım çok uykusuzum hadi kal sağlıcakla Allaha emanet ol güzel kardeşim. - - - Eklendi - - - bitti bitti
mami kardeşim ben yatayım çok uykusuzum hadi kal sağlıcakla Allaha emanet ol güzel kardeşim. - - - Eklendi - - - bitti bitti
jackalmami Üye x-scarface' Alıntı: mami kardeşim ben yatayım çok uykusuzum hadi kal sağlıcakla Allaha emanet ol güzel kardeşim. Genişletmek için tıkla ... EYvallah canımın arası, en yarımından Sen de, hayırlı geceler
x-scarface' Alıntı: mami kardeşim ben yatayım çok uykusuzum hadi kal sağlıcakla Allaha emanet ol güzel kardeşim. Genişletmek için tıkla ... EYvallah canımın arası, en yarımından Sen de, hayırlı geceler
jackalmami Üye 1STayTRue35' Alıntı: Sen yatış ben satış hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Gönlümüz bir olsun yeter ki
1STayTRue35' Alıntı: Sen yatış ben satış hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Gönlümüz bir olsun yeter ki
1STayTRue35 Üye jackalmami' Alıntı: Gönlümüz bir olsun yeter ki Genişletmek için tıkla ... Eyvallah gardaş bu kalp seni unutmaz ben Aras'a söyledim hayırlı geceler diye ama gitmemi istiyorsan giderim yani
jackalmami' Alıntı: Gönlümüz bir olsun yeter ki Genişletmek için tıkla ... Eyvallah gardaş bu kalp seni unutmaz ben Aras'a söyledim hayırlı geceler diye ama gitmemi istiyorsan giderim yani
jackalmami Üye 1STayTRue35' Alıntı: Eyvallah gardaş bu kalp seni unutmaz ben Aras'a söyledim hayırlı geceler diye ama gitmemi istiyorsan giderim yani Genişletmek için tıkla ... O kadar bağlıyım sana diyorsun Gidelim yahu, saat geç oldu. Uyuma denemesi 1,2,3 yapayım, başarısız olursam gelirim
1STayTRue35' Alıntı: Eyvallah gardaş bu kalp seni unutmaz ben Aras'a söyledim hayırlı geceler diye ama gitmemi istiyorsan giderim yani Genişletmek için tıkla ... O kadar bağlıyım sana diyorsun Gidelim yahu, saat geç oldu. Uyuma denemesi 1,2,3 yapayım, başarısız olursam gelirim