Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

minoo

minoo

Üye
Taşlık dedi birisi. Bayılırım la ben ona. 7/24 yerim bıkmadan :eller:

Canım çekti :zzz:

x-scarface

x-scarface

Üye
birisi mi :züü:

doctorrr

doctorrr

Üye
abiler naptınız?

doctorrr

doctorrr

Üye
sandalyeye tekmeyi bi atmışım sağ ayağım sızım sızlıyor

x-scarface

x-scarface

Üye

Kız kaçıranda olur :D
Bu arada belirtmeden edemeyeceğim; Bir kızda ilk baktığım yer abisidir, hiç riske atamam kendimi :ehe

kızda ilk baktığın yer abisi :hmmm kız üstündemi taşıyo olum abisini şaşkın :zzz:

- - - Eklendi - - -

:utan

- - - Eklendi - - -

vay kardeşim geçmiş olsun hayırdır.

jackalmami

jackalmami

Üye

Bizde senden bahsediyorduk. Yani arkandan konuşuyorduk. O değilde, ölülerin arkasından konuşmak günahsa, neden Tarih dersleri var ? Ateyizler ?

minoo

minoo

Üye
Abisi :zuhaha:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Saat ortalama kaç gibi olur ? :allalla:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Kardeşlerim beyler bayanlar hepinize hayırlı geceler bir kaç gündür baya yorgunum vurup kafayı yatacağım :) Herkese hayırlı geceler. Bu arada Pınar buluşmaya gelmek isterdim ama bu bayramdan sonra kadıköye uzun süre adım atmayı düşünmüyorum :)

jackalmami

jackalmami

Üye
Eğer bileklerimizi kestiğimizde ölüyorsak, kolsuzlar nasıl yaşıyor la ? Aha da tespitin kralı. Aha da açıklayın bakalım :D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kardeşlerim beyler bayanlar hepinize hayırlı geceler bir kaç gündür baya yorgunum vurup kafayı yatacağım :) Herkese hayırlı geceler. Bu arada Pınar buluşmaya gelmek isterdim ama bu bayramdan sonra kadıköye uzun süre adım atmayı düşünmüyorum :)

İyi Geceler :tebessüm:

doctorrr

doctorrr

Üye
muhammed abi susmazsan yangın var diye bağıracam kafam oldu turşu yaa :D

jackalmami

jackalmami

Üye

Hayırlı geceler kardeşim. Hayırdır mod. Olduktan sonra çok yüklenmeye başladılar herhalde sana. Hiç bi gece canlı olamıyorsun :D

x-scarface

x-scarface

Üye
valla bi fırt verde bende içem mami ne içtiysen :zzz:

• Beğen
Tepkiler: minoo
x-scarface

x-scarface

Üye
gece gece patlıcan mı yedin olum yahu :naughty:

Üst Alt